Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KERKOHET Specialist

PER PUNIME ALUMINI DHE HEKURI. Me eksperience pune. Preferohet mosha nen 35 vjec. Saldim me argon dhe tig. Ambjenti i punes Vaqarr, Tirane., Adresa: Vaqarr, Tirane

Botuar më 20/08/2018

SERVIS HMK Kërkon të punësojë Stukator

- Bojaxhi makinash. Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Elbasanit”, ne krah te pallatit te Brigadave, midis hotel Agron dhe Brilant

Botuar më 20/08/2018

SERVIS HMK Kërkon të punësojë Mekanik

- Xhenerik. Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Elbasanit”, ne krah te pallatit te Brigadave, midis hotel Agron dhe Brilant

Botuar më 20/08/2018

KOMPANI QE MERRET ME SISTEMIM RRUGESH Kërkon të punësojë Saldator

Per perdorimin e Argonit. Mosha deri 50 vjeç. Paga 40.000 leke

Botuar më 17/08/2018

KERKOHET Tornitor

Me eksperience pune, Adresa: Ish Misto Mame

Botuar më 15/08/2018

KERKOHET Saldator

Per pune me Tik dhe Argon Me eksperience pune, Adresa: Ish Misto Mame

Botuar më 15/08/2018