Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Kerkohet: Mekanik

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Punime mekanike dhe shërbime
Kerkohet:, mekanik
Përshkrim

Page e kenaqshme + siguracion, Adresa: Rr. "5 Maji", tek ish Kombinati Mishit, ngjitur me Rreli Tekstil


Botuar më 16/05/2019

Telefon