Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

ARREDO FAB Kërkon të punësojë Prezantuese

Te produkteve elektroshtepiake. * Te interesuarat duhet te kene njohuri te gjuhes Ita...

Botuar më 18/05/2019

Kerkohet Ndihmes saldator

Per punime te ndryshme, paga e kenaqshme, Adresa: Tirane

Botuar më 21/05/2019

Kerkohet Saldator

Per punime te ndryshme, paga e kenaqshme, Adresa: Mbrapa ish Porcelanit

Botuar më 21/05/2019

Xhi & Son Sh.P.K Kërkon të punësojë Saldator

Orari punes 07:30-16:00. Paga fillestare 50.000 leke, ofrohet ngritje e rroges ne baze te aftesive te punes. Siguracion i paguar nga firma, Adresa: Ish Uzina Partizani, rr. “Ibrahim Pashe Bushatliu”, Tirane

Botuar më 20/05/2019

Xhi & Son Sh.P.K Kërkon të punësojë Arkitekt

Te njohi mire Autokadin dhe programet e tjera te vizatimit per modelimin sipas kerkesave te punimeve te hekurit. Siguracion i paguar nga firma, Adresa: Ish Uzina Partizani, rr. “Ibrahim Pashe Bushatliu”, Tirane

Botuar më 20/05/2019

ART METAL ALBANIA Kërkon të punësojë Saldator

Te jete specialist per porta, kangjella dhe shkalle. Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Siri Kodra”, prane kompleksit Asllan Lala

Botuar më 20/05/2019

ARREDO FAB Kërkon të punësojë Prezantuese

Te produkteve elektroshtepiake. * Te interesuarat duhet te kene njohuri te gjuhes Italiane si dhe te njohin programet kompjuterike. * Page e kenaqshme. * Mosha deri 35 vjeç. * Transoport i siguruar nga firma, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.8, mbikalimi i Aeroportit, prane Ivekos.

Botuar më 18/05/2019

Kerkohen: Rrobaqepese

Paga e kenaqshme + siguracion, Adresa: Rr. "5 Maji", tek ish Kombinati Mishit, ngjitur me Rreli Tekstil

Botuar më 16/05/2019

Kerkohet: Mekanik

Page e kenaqshme + siguracion, Adresa: Rr. "5 Maji", tek ish Kombinati Mishit, ngjitur me Rreli Tekstil

Botuar më 16/05/2019

Kerkohen: Punetor

Per pune te ndryshme. Paga e kenaqshme + siguracion, Adresa: Rr. "5 Maji", tek ish Kombinati Mishit, ngjitur me Rreli Tekstil

Botuar më 16/05/2019