Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Kerkohen: Punetor

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Punime mekanike dhe shërbime
Kerkohen:, punetor
Përshkrim

Per pune te ndryshme. Paga e kenaqshme + siguracion, Adresa: Rr. "5 Maji", tek ish Kombinati Mishit, ngjitur me Rreli Tekstil


Botuar më 16/05/2019

Telefon