Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SALDATOR KANTIER DETAR NE PORTO ROMANO, DURRES Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Me eksperience pune ne prerje metali, saldim, punime hekuri, etj. Mosha deri 38 vjeç, Adresa: Durres; Porto Romano. Lutemi kontaktoni nga e Hena – Shtune, ora 09:00 – 18:00 ne: 0697052509

Botuar më 18/02/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

PUNETOR KANTIER DETAR NE PORTO ROMANO, DURRES Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Punetor per pune te pergjithshme ne Kantier, Adresa: Durres; Porto Romano. Lutemi kontaktoni nga e Hena – Shtune, ora 09:00 – 18:00 ne: 0697052509

Botuar më 18/02/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

MARANGOZ KANTIER DETAR NE PORTO ROMANO, DURRES Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Durres; Porto Romano. Lutemi kontaktoni nga e Hena – Shtune, ora 09:00 – 18:00 ne: 0697052509

Botuar më 18/02/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

SPECIALIST KOMPANIA SONI DURAL Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e mire |

(2 punonjes) Duralumini. Te kene eksperience pune ne Montim dhe Prodhim. Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Per me teper informacion kontaktoni ne:

Botuar më 15/02/2020
Ofrohet pagese e mire

SALDATOR Kerkohet

Paga: ofrohet pagese e mire |

Per punime hekuri, porta, kangjella, struktura metalike te ndryshme, Adresa: Shijak

Botuar më 15/02/2020
ofrohet pagese e mire

SPECIALIST MARANGOZ ARREDO FAB STUDIO, kerkon te punesoje per zgjerim stafi:

Paga: e kenaqshme |

Specialist. Mosha deri 45 vjeç. Transport i siguruar. Kontaktoni ne: 0682033763, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.8, mbikalimi i Aeroportit, prane Ivekos.

Botuar më 13/02/2020
e kenaqshme

PERFAQESUES/E SHITJESH Pro Servis Eshte kompani qe operon ne fushen e shitjeve te pajisjeve profesionale per hoteleri.Ne zgjerim te aktivitetit te saj kjo kompani eshte ne kerkim per individe me vlera te qendrueshme, te perkushtuar dhe te motivuar per t’u

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E kenaqshme |

Arsimi: i larte - i mesem, Gjuhet e huaja: anglisht - italisht - greqisht, Te kete dijeni te mire te teknikave te shitjes, menaxhimit te klienteve dhe fushes se Shitjes & Marketing;Te kete aftesi nderpersonale dhe komunikimi te shkelqyeraTe kete vete-besim dhe vete-motivim per te arritur objektivatTe kete sens te mire biznesi dhe sjellje profesionale dhe etike;Te performoje rrjedhshem, ne menyre ekselente dhe bindese prezantime shitjeje tek klientet;Te arrije target mujor te shitjeve dhe te jete i/e afte te beje marreveshje me klientet e rinje;, minimumi 2 vjet, perfaqesuesi/ja e shitjes eshte pika e kontaktit per klientet, ne lidhje me kerkesat e tyre per produkte, asistence dhe materiale te ndryshme qe i sherbejne shitjes ose reklamimit te produkteve.njekohesisht sherben si perfaqesues/e i/e kompanise dhe markave qe ajo tregton, duke ndihmuar ne permbushjen e planit te shitjeve & marketingut te kompanise.detyra & pergjegjesite:t'u sherbeje klienteve, te marre porosi per produkte dhe sherbime te ndryshme, t'u pergjigjet ne kohe kerkesave te tyre.te performoje me sukses te plote prezantimin e shitjes tek klientet.te zoteroje informacion te plote rreth firmes, markave, produkteve ne menyre qe t'i pergjigjet pyetjeve qe klientet mund te kete. gjithashtu te jete ne dijeni te cmimeve, ofertave, kushteve qe firma i ofron klienteve.te mbaje stafin e menaxhimit & finances te informuar duke dorezuar raporte te aktivitetit dhe rezultateve te punes.te asistoje ne organizimin e eventeve trajnuese & promocionale., kandidatet e interesuar janë të lutur te dergojne cv (me fotografi) në adresen pajisjeprofesionale@gmail.com deri ne daten 28.02.2020., Adresa: Rruga Teodor Keko, ne krah te Intesa San Paolo Bank, Unaza e Re, Tiranë

Botuar më 12/02/2020
E kenaqshme

TEKNIK Pro Servis Eshte kompani qe operon ne fushen e shitjeve te pajisjeve profesionale per hotele, restorante, lavanteri, pastrim kimik, qendra etetike dhe spa.Ne zgjerim te aktivitetit te saj kjo shoqeri eshte ne kerkim per individe me vlera te qendrue

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E kenaqshme |

Arsimi: i larte - mesem profesional, Leje drejtimi: kategoria b - kategoria c, Njohjes i mire i pajisjeve profesionale (lavatrice,tharese,hekur)Te kete aftesi për të punuar në mjedis mjaft konkurrues, ku përmbushja e objektivave në kohën e paracaktuar eshte paresore;, minimumi 2 vjet, tekniku i servisit per pajisje profesionale (lavatrice, tharese, hekur etj) eshte nje hallke kyce ne procesin e shitjes dhe passhitjes se pajisjeve profesionale.detyra baze e tij eshte plotesimi i kerkesave te klienteve per sherbime, montime, riparime dhe testime te pajisjeve profesionale.detyrat & pergjegjesite:kryen montimin e pajisjeve profesionale te klientet,konstaton defektet brenda afatit te caktuar;ploteson kerkesat per pjese kembimi dhe ja percjell departamentit te finances;riparon dhe teston pajisjet profesionale;raporton ne kohe mbi statusin e procesit te riparimit dhe cdo sherbimi tjeter;kryen detyra të tjera te caktuara nga kompania;, jeni te lutur te dergoni cv tuaj nepermjet e-mailit tek adresa pajisjeprofesionale@gmail.com ose te kontaktoni ne numrin e telefonit +355699838407 deri ne daten 28.02.2020., Adresa: Rruga Teodor Kekeo, ne krah te Intesa San Paolo Bank, Unaza e Re, Tiranë

Botuar më 12/02/2020
E kenaqshme

NDIHMES SALDATOR KERKOHET

Paga: Page e kenaqshme |

Ne punime te ndryshme metalike, Adresa: Sauk, Tiranë

Botuar më 11/02/2020
Page e kenaqshme
)