Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

SALDATOR HEKURI Kerkohet

Paga: 3000 leke-4000 leke dita sipas rendimentit te punes |

Te jete profesionist per profile hekuri, Adresa: Prane Kinema Agimi Tirane

Botuar më 23/01/2020
3000 leke-4000 leke dita sipas rendimentit te punes

SPECIALIST Kompania Pirraci-U6 Shpk, konstruksione metalike Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per prodhimin e Dyer-Alumin, kandidatet e interesuar mund te aplikojne on-line ne adresen e e-mailit: info@pirraci.com.al ose te telefonojne ne numrin e telefonit: cel: 0684000379 ose fix:+35544500696

Botuar më 24/01/2020
e kenaqshme

INXHINIER MEKANIK Kompania Pirraci-U6 Shpk, konstruksione metalike

Paga: e kenaqshme |

Per Fabrike Prodhimi, kandidatet e interesuar mund te aplikojne on-line ne adresen e e-mailit: info@pirraci.com.al ose te telefonojne ne numrin e telefonit: cel: 0684000379 ose fix:+35544500696

Botuar më 24/01/2020
e kenaqshme

MEKANIK Servis Makinash Elite Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

- Xhenerik. Me eksperience pune, ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Laprake, 500m larg sheshit Shqiponja

Botuar më 24/01/2020
e kenaqshme

ELEKTROAUT Servis Makinash Elite Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Laprake, 500m larg sheshit Shqiponja

Botuar më 24/01/2020
e kenaqshme

SALDATOR HEKURI Kerkohet

Paga: 3000 leke-4000 leke dita sipas rendimentit te punes |

Te jete profesionist per profile hekuri, Adresa: Prane Kinema Agimi Tirane

Botuar më 23/01/2020
3000 leke-4000 leke dita sipas rendimentit te punes

SALDATOR FIRMA "TERZIU" SH.P.K Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Rruga Nacionale, kthesa per ne Fshatin Prush

Botuar më 20/01/2020
e kenaqshme

PUNETOR EBEZLA SH.P.K Prodhim dhe Montim Ulluqesh Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen pagesa te larta |

Per prodhim dhe montim te ulluqeve te profileve te ndryshme te llamarines. Mundesisht me eksperience pune, Adresa: Bulevardi Blu, Kamez

Botuar më 19/01/2020
Ofrohen pagesa te larta

PUNETOR KANTIER DETAR NE PORTO ROMANO, DURRES Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Punetor per pune te pergjithshme ne Kantier, Adresa: Durres; Porto Romano. Lutemi kontaktoni nga e Hena – Shtune, ora 09:00 – 18:00 ne: 0697052509

Botuar më 17/01/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

SALDATOR KANTIER DETAR NE PORTO ROMANO, DURRES Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Me eksperience pune ne prerje metali, saldim, punime hekuri, etj. Mosha deri 38 vjeç, Adresa: Durres; Porto Romano. Lutemi kontaktoni nga e Hena – Shtune, ora 09:00 – 18:00 ne: 0697052509

Botuar më 17/01/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

MARANGOZ KANTIER DETAR NE PORTO ROMANO, DURRES Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Durres; Porto Romano. Lutemi kontaktoni nga e Hena – Shtune, ora 09:00 – 18:00 ne: 0697052509

Botuar më 17/01/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme
)