Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNETOR Kompania Pirraci-U6 Shpk, konstruksione metalike

Paga: e kenaqshme |

Prodhimi/montimi. Te jene korrekt ne pune, kandidatet e interesuar mund te aplikojne on-line ne adresen e e-mailit: info@pirraci.com.al ose te telefonojne ne +35544500696

Botuar më 15/11/2019
e kenaqshme

EKONOMISTE Kompania Pirraci-U6 Shpk, konstruksione metalike Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

- Me eksperience Pune, kandidatet e interesuar mund te aplikojne on-line ne e-maili: info@pirraci.com.al ose te telefonojne ne +35544500696

Botuar më 15/11/2019
e kenaqshme

FINANCIERE Kompania Pirraci-U6 Shpk, konstruksione metalike

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, kandidatet e interesuar mund te aplikojne on-line ne e-mailit: info@pirraci.com.al ose te telefonojne ne numrin e telefonit: fix:+35544500696 ose

Botuar më 15/11/2019
e kenaqshme

SALDATOR Xhi & Son Sh.P.K Kërkon të punësojë

Paga: Paga fillestare 50.000 leke |

Orari punes 07:30-16:00. Siguracion i paguar nga firma, ofrohet ngritje e rroges ne baze te aftesive te punes, Adresa: Ish Uzina Partizani, rr. “Ibrahim Pashe Bushatliu”, nr. 4Tirane

Botuar më 15/11/2019
Paga fillestare 50.000 leke

INXHINIER MEKANIK ARREDO FAB KERKON TE PUNESOJE INXHINER MEKANIK OSE MEKATRONIKE

Paga: e mire |

PERSONAT E INTERESUAR DUHET TE KENE NJOHURI MBI PERDORIMIN E MAKINERIVE CNC. TE NJOHIN PROGRAMET KOMPJUTERIKE QE I SHKOJNE PERSHTAT PROFESIONIT SI DHE TE JETE I AFTE TE PUNOJE NE GRUP. DISPONIMI I PATENTES PERBEN PRIORITET. MOSHA DERI NE 35 VJEC, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.8, mbikalimi i Aeroportit, prane Ivekos.

Botuar më 14/11/2019
e mire

PUNONJES ARREDO FAB kerkon te punesoje: Punonjes ne sektorin e montimit te Paisjeve Industriale

Paga: e mire |

Te disponoje patente per makine. Te kete mbaruar arsimn e mesem. Mosha deri 45 vjeç. Paga e kenaqshme, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.8, mbikalimi i Aeroportit, prane Ivekos.

Botuar më 14/11/2019
e mire

PUNETORE Xhi & Son shpk, kompani qe meret me perpunimin e hekurit dhe te llamarines Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ndihmes per punimin e llamarines, Adresa: Ish Uzina Partizani, rr. “Ibrahim Pashe Bushatliu”, nr. 4, Tirane

Botuar më 14/11/2019
e kenaqshme

ELEKTROMEKANIK Kompani private Qe trajton me gjeneratore stabilizatore etj Kërkon të punësojë

Paga: page e kenaqshme |

Te jete i pajisur me patente, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 13/11/2019
page e kenaqshme

ELEKTRICIST Kompani private Qe trajton me gjeneratore stabilizatore etj Kërkon të punësojë

Paga: page e kenaqshme |

Te jete i pajisur me patente, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 13/11/2019
page e kenaqshme

SALDATOR KANTIER DETAR NE PORTO ROMANO, DURRES Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune ne prerje metali, saldim, punime hekuri, etj. Mosha deri 38 vjeç, Adresa: Durres; Porto Romano. Lutemi kontaktoni nga e Hena – Shtune, ora 09:00 – 18:00 ne:

Botuar më 13/11/2019
e kenaqshme
)