Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNETOR KANTIER DETAR NE PORTO ROMANO, DURRES Kërkon të punësojë

Paga: e Kenaqshme |

Punetor per pune te pergjithshme ne Kantier. Mosha deri 38 vjeç, Adresa: Durres; Porto Romano. Lutemi kontaktoni nga e Hena – Shtune, ora 09:00 – 18:00 ne:

Botuar më 20/10/2019
e Kenaqshme

MARANGOZ KANTIER DETAR NE PORTO ROMANO, DURRES Kërkon të punësojë

Paga: shume e mire |

Me eksperience pune. Mosha deri 38 vjeç, Adresa: Durres; Porto Romano. Lutemi kontaktoni nga e Hena – Shtune, ora 09:00 – 18:00 ne:

Botuar më 20/10/2019
shume e mire

SALDATOR Kompania Pirraci-U6 Shpk, konstruksione metalike Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

- Te jete i certifikuar ose i trajnuar. - Te kete eksperience ne saldimin e hekurit. - Te ndjek udhezimet e percaktuara nga pergjegjesi/inxhinieri. - Te zbatoje rregullat e instruktimit teknik. - Te ruaj materialet qe i dorezohen. - Te kete aftesi te mira komunikimi ne grup, kandidatet e interesuar mund te aplikojne on-line ne adresen e e-mailit: info@pirraci.com.al ose te telefonojne ne +35544500696

Botuar më 15/10/2019
e kenaqshme

MONTATOR Kompania Pirraci-U6 Shpk, konstruksione metalike Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

- Te kete eksperience ne fushen e montimit te konstruksioneve metalike. - Te mbaje pergjegjesi dhe te jete korrekt. - Te zbatoje me perpikmeri udhezimet e eproreve, kandidatet e interesuar mund te aplikojne on-line ne adresen e e-mailit: info@pirraci.com.al ose te telefonojne ne +35544500696

Botuar më 15/10/2019
e kenaqshme

PUNETOR Kompania Pirraci-U6 Shpk, konstruksione metalike Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Krahu. - Te jete korrekt dhe komunikues. - Te zbatoje me perpikmeri udhezimet e pergjegjesit tuaj, kandidatet e interesuar mund te aplikojne on-line ne adresen e e-mailit: info@pirraci.com.al ose te telefonojne ne +35544500696

Botuar më 15/10/2019
e kenaqshme

PUNONJES/E Dea Shpk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per sistemime, amballazhime dhe pune te tjera, Adresa: Rr. "5 Maji", tregu i Medresese, tek ish Kombinati Mishit, ngjitur me Rreli Tekstil

Botuar më 15/10/2019
e kenaqshme

RROBAQEPESE Dea Shpk Kërkon të punësojë

Paga: shume e mire |

Adresa: Rr. "5 Maji", tregu i Medresese, tek ish Kombinati Mishit, ngjitur me Rreli Tekstil

Botuar më 15/10/2019
shume e mire

ELEKTROAUT KERKOJME

Paga: e kenaqshme |

Per autoservis, Adresa: Ali Demi

Botuar më 14/10/2019
e kenaqshme

XHENERIK KERKOJME

Paga: e kenaqshme |

Per autoservis, Adresa: Ali Demi

Botuar më 14/10/2019
e kenaqshme

PUNETORE Xhi & Son shpk, kompani qe meret me perpunimin e hekurit dhe te llamarines Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ndihmes per punimin e llamarines, Adresa: Ish Uzina Partizani, rr. “Ibrahim Pashe Bushatliu”, nr. 4, Tirane

Botuar më 14/10/2019
e kenaqshme
)