Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

PUNETOR Kompania Alumil Albania Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: -Paga fillestare 36.000 Leke Neto ne Muaj per pese dite pune ne Jave (E Hene-E Premte) |

Arsimi: i mesem - mesem profesional - 9 vjeçar, nuk ka nevoje per eksperience, -pro...

Botuar më 22/09/2021
-Paga fillestare 36.000 Leke Neto ne Muaj per pese dite pune ne Jave (E Hene-E Premte)

EKONOMISTE Njoftime pune Kerkohet per qytetin e FIERIT nga Shoqeria ALSTEZO sha

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

· Te kete mbaruar studimet e larta: Ekonomi Biznes; Marketing; · Njohuri te mira baze te perdorimin te kompjuterit· Gjuha Anglisht – italisht· Me pervoje pune (preferohet) ose pa, mosha deri 35 vjeç. Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen [email protected], Adresa: FIER, lagjia Kryengritja e Fierit, rr. "Aulona".

Botuar më 23/09/2021
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

MENAXHER SHITJESH Njoftime pune Shoqeria ALSTEZO sha Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

/magazine pjese kembimi & Marketing· Te kete mbaruar studimet e larta: Ekonomi, Biznes; Marketing; Linguistike; juridik· Njohuri te mira baze te perdorimin te kompjuterit· Gjuha Anglisht – italisht· Me pervoje pune (preferohet) ose pa, nen moshen 35 vjeç. Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen [email protected]

Botuar më 23/09/2021
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

EKONOMISTE Njoftime pune Shoqeria ALSTEZO sha Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

· Te kete mbaruar studimet e larta: Ekonomi Biznes; Marketing; · Njohuri te mira baze te perdorimin te kompjuterit· Gjuha Anglisht – italisht· Me pervoje pune (preferohet) ose pa, mosha deri 35 vjeç. Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen [email protected]

Botuar më 23/09/2021
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

INXHINIER MEKANIK Njoftime pune Shoqeria ALSTEZO sha Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

Per Automjete (transport). · Te kete mbaruar studimet e larta: Ing. Mekanik per Automjete (transport). · Gjuha Anglisht – italisht. · Me pervoje pune (preferohet) ose pa, nen moshen 35 vjeç. Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen [email protected]

Botuar më 23/09/2021
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

BOJAXHI Njoftime pune Shoqeria ALSTEZO sha, kerkon te punesoje: Bojaxhi / llamarinist / stukator per karrocerine e automjetit

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

Me pervoje pune & deshmi profesionale. Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen [email protected]

Botuar më 23/09/2021
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

LAVAZHIER Njoftime pune Shoqeria ALSTEZO sha Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

Per larjen e mjeteve. Me pervoje pune, nen moshen 35 vjeç. Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen [email protected]

Botuar më 23/09/2021
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

MOTORRIST Njoftime pune Shoqeria ALSTEZO sha Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

/ Furnitor per shperndarje pjese kembimi Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen [email protected]

Botuar më 23/09/2021
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

MENAXHER SHITJESH Njoftime pune Shoqeria ALSTEZO sha kerkon per qytetin e FIERIT:

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

/ Magazine pjese kembimi & Marketing. Te kete mbaruar studimet e larta: Ekonomi, Biznes, Marketing, Linguistike, Juridik. Njohuri te mira baze te perdorimit te kompjuterit. Gjuha: Anglisht - Italisht. Me pervoje pune (preferohet) ose pa, nen moshen 35 vjeç. Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen: [email protected], Adresa: FIER, lagjia Kryengritja e Fierit, rr. "Aulona".

Botuar më 23/09/2021
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

INXHINIER MEKANIK Njoftime pune Shoqeria ALSTEZO sha kerkon per qytetin e FIERIT:

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

Per Automjete (transport). · Te kete mbaruar studimet e larta: Ing. Mekanik per Automjete (transport). · Gjuha Anglisht – italisht. · Me pervoje pune (preferohet) ose pa, nen moshen 35 vjeç. Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen [email protected], Adresa: FIER, lagjia Kryengritja e Fierit, rr. "Aulona".

Botuar më 23/09/2021
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

PUNETOR Kompania Alumil Albania Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Paga fillestare 36.000 Leke Neto ne Muaj per pese dite pune ne Jave (E Hene-E Premte) |

Arsimi: i mesem - mesem profesional - 9 vjeçar, -nuk ka nevoje per eksperience, -transport vajtje -ardhje nga tirana dhe kamza ne fabrike dhe anasjelltas-puna behet me turne (turni i i-re 06:00-14:00, turni i ii-te 14:00-22:00) -nese punohet ore jashte orarit, diten e shtune ose te djele paguhet ekstra sipas kodit te punes-paga e gjitha e deklarur ne tatime dhe e paguar ne banke plus sigurimet e plota te paguara nga kompania-page te trembedhjete plus shperblim vjetor per arritje rezultatesh-pushime vjetore 28 dite kalendarike-festa zyrtare pushim-mbulim privat shendetesor falas., dergoni aplikimin ne adresen e e-mail [email protected], Adresa: Autostrada Tiranë – Durrës, km 7, Tiranë

Botuar më 22/09/2021
Paga fillestare 36.000 Leke Neto ne Muaj per pese dite pune ne Jave (E Hene-E Premte)
)