Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Saldator

ART METAL ALBANIA

Kërkon të punësojë

Kriteret

Te jete specialist per porta, kangjella dhe shkalle. Me eksperience pune

Kontakte

Rr. “Siri Kodra”, prane kompleksit Asllan Lala

Botuar më 22/08/2019