Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SALDATOR Punishte Hekuri Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me ose pa eksperience pune, moshe e re dhe e mesme,, Adresa: Rr. Myslym Shyri, Tiranë

Botuar më 17/09/2019
e kenaqshme

USTA Punime Alumini Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Me eksperience pune, preferohet mbi 2 vite per punim alumini

Botuar më 16/09/2019
Paga e kenaqshme

NDIHMES Punime Alumini Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Rreth punimeve te aluminit

Botuar më 16/09/2019
Paga e kenaqshme

ARREDO FAB kerkon te punesoje: Punonjes ne sektorin e montimit te Paisjeve Industriale Kërkon të punësojë Punonjes

Te disponoje patente per makine. Te kete mbaruar arsimn e mesem. Mosha deri 45 vjeç. Paga e kenaqshme, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.8, mbikalimi i Aeroportit, prane Ivekos.

Botuar më 12/09/2019

Dea shpk Kërkon të punësojë Punetor

Dhe punetore per sistemime, amballazhime dhe pune te tjera. Paga e kenaqshme + siguracion, Adresa: Rr. "5 Maji", tek ish Kombinati Mishit, tregu Medresese

Botuar më 10/09/2019

Dea Shpk Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Paga shume e mire, Adresa: Rr. "5 Maji", tregu i Medresese, tek ish Kombinati Mishit, tregu Medresese

Botuar më 10/09/2019