Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

ARREDO FAB Kërkon të punësojë Prezantuese

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Pjesë metalike dhe punime hekuri
Arredo fab, prezantuese
Përshkrim

Te produkteve elektroshtepiake. * Te interesuarat duhet te kene njohuri te gjuhes Italiane si dhe te njohin programet kompjuterike. * Page e kenaqshme. * Mosha deri 35 vjeç. * Transoport i siguruar nga firma, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.8, mbikalimi i Aeroportit, prane Ivekos.


Botuar më 18/05/2019

Telefon