logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 877887
no image

BE YOU - TECH - PORTABLE BLUETOOTH SPEAKER T&G TG-167

ALL 2.500

Tirane • Albania

Përshkrimi

BE YOU - TECH - PORTABLE BLUETOOTH SPEAKER T&G TG-167

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Tashmë mund të dëgjoni muzikën tuaj të preferuar falë T&G kudo ndodheni. Shirit LED super mbresëlënës RGB me 7 ngjyra të ndryshme, i përshtatur automatikisht me melodinë e këngës,, Follow on Instagram: be.you.tech

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED