Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

RRUGA ARBRIT

Stacioni i fundit i Tufines | 415 M2 | 60.000 Leke
Karakteristika

Prona te patundshme, Qeradhenie, Magazine
Rruga Arbrit, Stacioni i fundit i Tufines, 415 M2, 60.000 leke
Përshkrim

Jepen me qera 2 magazina 200m dhe, 415 M2, lartesia 4m. .Dere me vehte. 20.000 leke dhe

60.000 leke

Botuar më 13/05/2019

Telefon