Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

QENDER, BRENDA NJE QENDRE TREGTARE

Qender, brenda nje Qendre Tregtare | 99 M2 | 810 Euro
Karakteristika

Prona te patundshme, Qeradhenie, Lokale
Qender, brenda nje Qendre Tregtare, Qender, brenda nje Qendre Tregtare, 99 M2, 810 euro
Përshkrim

Jepet Lokal me qera, siperfaqe 99 m², kati i 2, Lokali jepet me gjithe pajisjet dhe i gatshem per te filluar pune., 99 M2, www.dreamalbania.al Property ID 4271422

810,00 euro

Botuar më 30/06/2020

Telefon
Email
)