Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KITARË ELEKTRIKE + AMPLIFIKATOR

Kitarë elektrike Harley Benton dhe amplifikator Yamaha. Të dyja në gjendje shumë të mirë dhe gjithçka është funksionale rreth produktit., Tiranë, gjendja: shume e mire

Botuar më 24/02/2020
25.000 leke

KITARE ELEKTRIKE

Ngjyre e zeze, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi", gjendja: shume e mire

Botuar më 22/02/2020
7.000 leke

KITARE

Akustike, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi", gjendja: e re

Botuar më 19/02/2020
12.000 lekecmimi/cope
)