Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN DY FRIZAMONIKA

Përshkrim

Ne gjendje te mire, njera 120 base. 80.000 leke I diskutueshem dhe 40 base per kurse per femije.

Karakteristika
Koha e lire, Shitje, Instrumenta muzikore
Shiten dy frizamonika, 20.000 leke
20.000 leke

Botuar më 15/05/2018

Telefon