Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

FIZARMONIKE

Parrote, tip i vjeter 60 base

Botuar më 20/07/2018
220,00 euro

PIANO GAVEOA FRANCEZE.ORIGJINALE.ME SHTRAT METALIK.

Te shoqeruara me 40 libra per piano botimet e shtepise rikordi,sonatat Moxart ,Bethoven,vellimet e Bahut etj.Te sapo blera jashte vendit.Librat 400 Euro diskutueshem dhe piano.

Botuar më 17/07/2018
1.500,00 euro