Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Shtepi Botuese Kërkon të punësojë Shperndares

Librash. Te dije motorrin dhe makinen, te kete aftesi komunikimi.Mosha deri ne 30 vjec, Tiranë, Adresa: Blv. "Gjergj Fishta", prane Gjykates se Rrethit

Botuar me 16/10/2018

Firma soled Kërkon të punësojë Shofer

Te kete patente , Per shperndarjen e produkteve te letres ne zonen e tiranes. Te kete aftesi menaxhimi dhe te njofe zonen e Tiranes. Te interesuarit te kontaktojne ne nr 0696991503, Tiranë

Botuar me 13/10/2018

Insituti Profesional ATC Kërkon të punësojë Shperndares

Djem dhe vajza promoter (shperndarje fletpalosjesh). Ofrohen kushte te mira pune, page dhe shperblim. Te disponuar per te levizur jashte Tirane, pa angazhime pune apo shkolle. Dergo CV ne E-mail: atcworkoffice@gmail.com, Adresa: Rreth rrotullimi i Zogut te Zi

Botuar me 12/10/2018