Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Insituti Profesional ATC Kërkon të punësojë Shperndares

Vajza dhe Djem per shperndarje fletpalosjesh ne Tirane dhe qytete te tjera te vendit. Ofrohen kushte te mira pune, page dhe shperblim. Personat e interesuar duhet te jene: -Te shkathet, korrekt, te pergjegjshem. Te komunikueshem. Mosha mbi 18 vjeç. Te disponuar per te levizur jashte Tirane. Pa angazhime pune apo shkolle. Aplikanti duhet te dergoje CV ne e-mail: atcworkoffice@gmail.com, Adresa: Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste.

Botuar me 21/09/2018

PRINT SHOP Kërkon të punësojë Punonjes

Per fotokopje. Mosha 18-25 vjec.Te interesuarit te kontaktojne ne nr, Tiranë, Adresa: Blv Gjergj Fishta, ngjitur me fakultetin e shkencave sociale

Botuar me 17/09/2018