Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Fabrike prodhimi qesesh Kërkon të punësojë Punetore

Per paketim qesesh, femra, meshkuj, turni i dyte dhe i trete, paga 24000 leke dhe transporti i perfshire, Tiranë, Adresa: Vaqarr, Rruga Arbane

Botuar më 22/03/2019

Instituti Profesional ATC Kërkon të punësojë Sanitare

Me kohe te plote. Me pervoje pune. Page dhe kushte shume te mira pune. Mosha 30-45 vjeç, Adresa: Rrethrrotullimi i Zogut te Zi

Botuar më 21/03/2019

Shtepi Botuese Kërkon të punësojë Shperndares

Librash. Te dije motorrin dhe makinen, te kete aftesi komunikimi.Mosha deri ne 35 vjec, Tiranë, Adresa: Blv. "Gjergj Fishta", prane Gjykates se Rrethit

Botuar më 17/03/2019