Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHKOLLA JOPUBLIKE 9-VJEÇARE ILIRIA ME NJE PERVOJE NE FUSHEN E ARSIMIT QE PREJ VITIT 2001, VAZHDON REGJISTRIMET PER VITIN E RI SHKOLLOR 2021-2022.

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Ofroj, Te tjera
Shkolla jopublike 9-vjeçare iliria me nje pervoje ne fushen e arsimit qe prej vitit 2001, vazhdon regjistrimet per vitin e ri shkollor 2021-2022.
Përshkrim

OFROJME: MESIM, USHQIM (NE VARESI TE SITUATES), TRANSPORT, STUDIM DHE KONSULTIME. Te interesuarit te kontaktojne ne numerin:, Adresa: Rruga "Don Bosko", perballe Vizion Plus.


Botuar më 19/06/2021

Telefon
)