Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KA HUMBUR KARTE ID NE FIER

KA HUMBUR KARTE ID NE FIER ME EMRIN THEODHORA TOTOKOCOPULLO, KUSH E GJEN TE KONTAKTOJE 0696346593, FIER

Botuar më 17/07/2018

KURSE NE MATEMATIKE

Ofroj kurse ne lenden e Matematikes per klasen 10-12-te dhe per studentet ne universitet

Botuar më 13/07/2018

KURSE NE MATEMATIKE DHE FIZIKE

Ofroj kurse ne lenden e Matematikes per klasen 6-12-te dhe ne lenden e Fizikes per klasat 6-12-te dhe per studentet ne universitet

Botuar më 13/07/2018