Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

** KURS KUZHINE "CHEF MONDI" I VETMI KU JU MUND TE MERRNI ZANAT PROFESIONAL! 3, 6, 9 MUJOR PER: KUZHINIER, PICIER, PASTICIER. *TRAJNIME PROFESIONALE, TEORI / PRAKTIKE. JU DO TE TRAJNOHENI NGA KUZHINIER PROFESIONIST ME EKSPERIENCE 20 VJEÇARE I C

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Ofroj, Kurse profesionale
** kurs kuzhine "chef mondi" i vetmi ku ju mund te merrni zanat profesional! 3, 6, 9 mujor per: kuzhinier, picier, pasticier. *trajnime profesionale, teori / praktike. ju do te trajnoheni nga kuzhinier profesionist me eksperience 20 vjeçare i cili ka punuar 8 vite ne itali, angli dhe 12 vite shef kuzhine ne restorantet dhe hotelet me prestigjoze ne tirane. nxenesit e mi do te praktikohen dhe ne restorante te tjera jashte ambienteve te kursit nese deshirojne.
Përshkrim

** Nuk do te gjeni shume nxenes ne kursin tim. Komunikim absolut. Çmimi konkurent vetem 20.000/muaj. Te gjithe nxenesit do pajisen me Çertifikate te njohur nga Ministria, Perballe Restorant Fresku. Facebook: Kurs Kuzhine Chef Mondi. Vizitoni: Http://chefedmondi.blogspot.com. Instagram: edmondsala.1


Botuar më 11/10/2019

Telefon
)