Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNETOR Gomisteri Euro goma Kërkon të punësojë

Paga: Page e kenaqshme |

Me eksperience profesionale, kushte te mira pune, te intereuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 26/05/2020
Page e kenaqshme

AGJENT SHITJESH Star 2000 Kërkon të punësojë

Paga: paga e kenaqshme |

Per tregetimin e produkteve plastike per zonen e Tiranes dhe te Veriut. Te kene eksperence pune.Te jene njohes te mire te zones. Mosha 20 – 40 vjeç. Te disponojne patente per makine. KONTAKTONI NE: 0674033027, Adresa: Autostrada Tirane Durres, km2

Botuar më 19/05/2020
paga e kenaqshme
)