Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kompania Alfa-E shpk Kërkon të punësojë Usta

Per alumini, plastikete dhe xhamin te kete eksperience pune ne kete profil. Mosha e preferuar deri ne 30 vjec, Tiranë

Botuar më 15/02/2019

Skrap 2007 Kërkon të punësojë Seleksionues

- Plastike (Femra) dhe Punetor Skrapi / Shofer, te kene patente te klasit C, Adresa: Rr. “Jordan Misja”.

Botuar më 14/02/2019

KERKOHET Shperndares

Bombulash. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 11/02/2019