Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

OKAZION!! AUTOSTRADA TIRANE-ELBASAN FSHATI MULLET,

brenda ne kompleks kapanonesh. | 130 M2 | 1.8 Euro
Karakteristika

Prona te patundshme, Qeradhenie, Kapanone
OKAZION!! AUTOSTRADA TIRANE-ELBASAN fshati Mullet,, brenda ne kompleks kapanonesh., 130 M2, 1.8 euro i diskutueshem
Përshkrim

Me parking te mjaftueshem, ambjent i sigurt dhe i rrethuar me mure totalisht. Jepen me qera kapanone, Te pershtatshme per biznese te ndryeshme si: linja prodhimi, fason, depo farmaceutike etj. 2 jane me 1050m² dhe nje eshte, 130 M2, si dhe sip.te tjera 400-500-900m² me lartesi 6m. Me parking te mjaftueshem, ambjent i sigurt dhe i rrethuar me mure. Çmimi per dy kapanonet.1050m² eshte 1.3 E/m² dhe te tjerat

1,80 euro/m²

Botuar më 16/12/2018

Telefon