Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHITEN TUFE ME DHI RRACE E PASTER ALPINE, 63 COPE 60 DHI DHE 3 CJAP NGA 2 VJEC, 30 COPE JANE PJELLJE E PARE DHE 30 COPE PJELLJE E TRETE. JANE TE VAKSINUARA DHE MATRIKUALLUARA

Tiranë | 130 Euro

Me te gjitha kontrollet mjeksore. Dhite jane barse dhe bejne nga 2 keca per koke. Prodhimtari qumeshti te larte, mbi 2 litra per koke. Nderrohen me Lope, Dele ose Gjela Deti.

Botuar më 19/11/2018
130,00 euro/cope