Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Dyqan Celularesh Kërkon të punësojë Punonjes

Me eksperience pune ne kete fushe paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rr. Muhamet Gjol...

Botuar më 18/05/2018

INFOVEST shpk, Call-Center grek Kerkon te punesoje sa me shpejt Operator telefonik

Te cilet kane njohuri shume te mira te gjuhes greke. Puna Full time dhe Part Time. Ofron paga me te larta ne ore pune dhe jep mundesi per zhvillim personal. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e e-mailit, Adresa: Blv. Gjergj Fishta, perballe hotel Diplomat 2, sa kalon uren, 150 m.

Botuar më 21/05/2018

FOTOKOPJE "E PRINT" Kërkon të punësojë Punonjese

Femer. Me ose pa eksperience pune. Mosha 18-28 vjec, turni i pare ose i dyte, siguracione te paguara, paga e kenaqshme, Adresa: Rruga Muhamed Gjollesha, Rruge Kryesore, Inxhinieria e Ndertimit

Botuar më 18/05/2018

Dyqan Celularesh Kërkon të punësojë Punonjes

Me eksperience pune ne kete fushe paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rr. Muhamet Gjollesha 10m poshte hyrjes se rruges M. Shyri

Botuar më 18/05/2018

KOMPANIA NET CONECTION Kërkon të punësojë Operatore telefonike

Femer, MOSHA MBI 21 VJEÇ. Te kene njohuri te gjuhes Angleze dhe Kompjuterike. Ofrohen kushte te mira pune (ne zyre) dhe page e kenaqshme (40.000 L-All)., Adresa: Rr. “Themistokli Germenji, prane RTSH, Tirane

Botuar më 16/05/2018

Fattitrovare.online è alla ricerca di 50 Consulenti telefonici

50 Operatori Call Center e 2 Team Leader/Supervisori nell’ambito dell’energia (fotovoltaico) e telefonia (Telecom/TIM)- 1 Social Media Marketer-1 Addetto alle Pulizie.Requisiti richiesti: - Ottima conoscenza della lingua Italiana;- Esperienza pluriennale in ambito call center;-, Tiranë

Botuar më 13/05/2018