Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

CONSULENTI DIGITAL MARKETING Comdata Albania Parte del leader multinazionale Comdata Group presente in 22 paesi,ricerca per attività Start Up Consulenti DIGITAL MARKETING, dedicato alle Imprese.

Paga: Formazione pagata e ottima retribuzione base + bonus. |

Sei appassionato di Digital Marketing?Hai buona conoscenza della lingua italiana e di...

Botuar më 14/10/2021
Formazione pagata e ottima retribuzione base + bonus.

OPERATORE Njoftime pune - Bellister Call, Call Center Nderkombetar i profilizuar ne sherbime Inbound Commerciale kerkon

Paga: Sistem pagese rreth 1000 Euro ne muaj |

OPERATORE PER SHERBIMIN INBOUND NE ANGLISHT. Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme: - Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze - Aftesi shume te mira komunikuese, persona solare dhe ambicioze - Disponibilitet orar 6 ore., ofrojme; - fleksibilitet orar. kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit shqiptar; - staf profesional dhe ambiente bashkohore. kandidatet e interesuar mund te aplikojne online duke nisur cv e tyre ne adresen e e-mail : [email protected] te dhenat tuaja mbrohen nga shoqeria sipas ligjit nr. 9887, date 10.03.2008 per "mbrojtjen e te dhenave personale", udhezimit nr. 42, date 22.07.2014 per "perpunimin e te dhenave personale te kandidateve per pune" e rregullores per mbrojtjen perpunimin, ruajtjen dhe sigurine e te dhenave personale., Adresa: Rr. Frosina Plaku Kompleksi Kontakt,Godina Magnet Kati 4

Botuar më 17/10/2021
Sistem pagese rreth 1000 Euro ne muaj

OPERATORE Njoftime pune - Bellister Call, Call Center Nderkombetar i profilizuar ne sherbime Inbound Commerciale kerkon

Paga: Sistem pagese mbi 1000 Euro ne muaj |

OPERATORE PER SHERBIMIN INBOUND NE GJERMANISHT.Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme: - Njohuri shume te mira te gjuhes Gjermane - Aftesi shume te mira komunikuese, persona solare dhe ambicioze - Disponibilitet orar 6 ore., ofrojme; - fleksibilitet orar. kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit shqiptar; - staf profesional dhe ambiente bashkohore. kandidatet e interesuar mund te aplikojne online duke nisur cv e tyre ne adresen e e-mail : [email protected] te dhenat tuaja mbrohen nga shoqeria sipas ligjit nr. 9887, date 10.03.2008 per "mbrojtjen e te dhenave personale", udhezimit nr. 42, date 22.07.2014 per "perpunimin e te dhenave personale te kandidateve per pune" e rregullores per mbrojtjen perpunimin, ruajtjen dhe sigurine e te dhenave personale., Adresa: Rr. Frosina Plaku Kompleksi Kontakt,Godina Magnet Kati 4

Botuar më 17/10/2021
Sistem pagese mbi 1000 Euro ne muaj

OPERATORE Njoftime pune - Bellister Call, Call Center Nderkombetar i profilizuar ne sherbime Inbound Commerciale kerkon

Paga: PAGESA DERI NE 1000 EURO |

OPERATORE PER SHERBIMIN INBOUND NE GREQISHT. Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme: - Njohuri shume te mira te gjuhes Greke - Aftesi shume te mira komunikuese, persona solare dhe ambicioze - Disponibilitet orar 6 ore., ofrojme; - fleksibilitet orar. kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit shqiptar; - staf profesional dhe ambiente bashkohore. kandidatet e interesuar mund te aplikojne online duke nisur cv e tyre ne adresen e e-mail : [email protected] te dhenat tuaja mbrohen nga shoqeria sipas ligjit nr. 9887, date 10.03.2008 per "mbrojtjen e te dhenave personale", udhezimit nr. 42, date 22.07.2014 per "perpunimin e te dhenave personale te kandidateve per pune" e rregullores per mbrojtjen perpunimin, ruajtjen dhe sigurine e te dhenave personale., Adresa: Rr. Frosina Plaku Kompleksi Kontakt,Godina Magnet Kati 4

Botuar më 17/10/2021
PAGESA DERI NE 1000 EURO

OPERATORE Njoftime pune - Bellister Call, Call Center Nderkombetar i profilizuar ne sherbime Inbound Commerciale kerkon

Paga: Sistem pagese rreth 1000 Euro ne muaj |

OPERATORE PER SHERBIMIN INBOUND NE ITALISHT. Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme: - Njohuri shume te mira te gjuhes Italiane - Aftesi shume te mira komunikuese, persona solare dhe ambicioze - Disponibilitet orar 6 ore., ofrojme; - fleksibilitet orar. kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit shqiptar; - staf profesional dhe ambiente bashkohore. kandidatet e interesuar mund te aplikojne online duke nisur cv e tyre ne adresen e e-mailit. te dhenat tuaja mbrohen nga shoqeria sipas ligjit nr. 9887, date 10.03.2008 per "mbrojtjen e te dhenave personale", udhezimit nr. 42, date 22.07.2014 per "perpunimin e te dhenave personale te kandidateve per pune" e rregullores per mbrojtjen perpunimin, ruajtjen dhe sigurine e te dhenave personale., Adresa: Rr. Frosina Plaku Kompleksi Kontakt,Godina Magnet Kati 4

Botuar më 17/10/2021
Sistem pagese rreth 1000 Euro ne muaj

OPERATOR TELEFONIK ZZ GROUP Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 400-500 Euro |

Gjuhet e huaja: anglisht, Dëshirë për punë;- Aftësi të mira komunikuese;- Zotërim në nivel mesatar (B2) në gjuhën angleze;- Bashkëpunim në ekipin e punës;- Seriozitet në punë;- Ambicie dhe vendosmëri, me / pa eksperience, operator telemarketingu në gjuhën angleze, kontratë të rregullt pune, pagesat në bankë, bonuse ditore, javore, subjektive, grupi, etjtrajnime me pagesë të plotë, Tiranë

Botuar më 17/10/2021
400-500 Euro

OPERATOR TELEFONIK ZZ GROUP Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 400-500 Euro |

Gjuhet e huaja: italisht - gjermanisht, Dëshirë për punë;- Aftësi të mira komunikuese;- Zotërim në nivel mesatar (B2) në gjuhën italiane/ gjermane;- Bashkëpunim në ekipin e punës;- Seriozitet në punë;- Ambicie dhe vendosmëri, me / pa eksperience, kontratë të rregullt pune, pagesat në bankë, bonuse ditore, javore, subjektive, grupi, etjtrajnime me pagesë të plotë, Tiranë

Botuar më 17/10/2021
400-500 Euro

KONSULENT SHERBIM KLIENTI FRENGJISHT-ANGLISHT Comdata Albania Pjese e Comdata Group, leader internacional ne sektorin Telemarketing, prezent ne 22 shtete, nis seleksionimet per konsulente sherbim klienti per seline e Tiranes

Paga: Pagesa me te larta ne treg + bonuse |

• Njohuri shume te mira te gjuhes franceze dhe franceze - angleze• Disponibilitet per pune 6/8 ore, turne am/pm• Experienza e meparshme perben perparesi, • trajnim i paguar, per te aplikuar, ju lutem dergoni cv tek adresa emailit ose na kontaktoni ne nr e telefonit per te fiksuar nje takim., Tiranë

Botuar më 16/10/2021
Pagesa me te larta ne treg + bonuse

OPERATOR Njoftime pune - Sei pronto per iniziare un nuovo percorso nel campo del Telemarketing? Presa appuntamenti. Abbiamo la giusta per te!

Paga: ottima retribuzione base + bonus |

Contratto full time a norma di legge, sabato e domenica riposo, per candidarsi, invia il curriculum vitae su indirizzo mail o contattaci su nr di telefono per fissare un appuntamento, Tiranë

Botuar më 16/10/2021
ottima retribuzione base + bonus

AGJENT SHITJESH Njoftime pune nga Helens Shpk Kërkon të punësojë

Paga: Rroga Base 500€, Bonuse Ditore Javore dhe Mujore Plus % ne base te shitjeve qe behen |

Ne gjuhen Italiane. Orari Full Time10:00-14:00 dhe 15:00-19:00Per me shum info na kontaktoni tek numri, per me shum info na kontaktoni tek numerin

Botuar më 16/10/2021
Rroga Base 500€, Bonuse Ditore Javore dhe Mujore Plus % ne base te shitjeve qe behen

OPERATORE Njoftime pune - Bellister Call, Call Center Nderkombetar i profilizuar ne sherbime Inbound Commerciale kerkon

Paga: Sistem pagese rreth 1000 Euro ne muaj |

OPERATORE PER SHERBIMIN INBOUND NE FRENGJISHT, PAGESA DERI NE 1000 EURO. Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme: - Njohuri shume te mira te gjuhes Franceze - Aftesi shume te mira komunikuese, persona solare dhe ambicioze - Disponibilitet orar 6 ore., ofrojme; - fleksibilitet orar. kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit shqiptar; - staf profesional dhe ambiente bashkohore. kandidatet e interesuar mund te aplikojne online duke nisur cv e tyre ne adresen e e-mail : [email protected] te dhenat tuaja mbrohen nga shoqeria sipas ligjit nr. 9887, date 10.03.2008 per "mbrojtjen e te dhenave personale", udhezimit nr. 42, date 22.07.2014 per "perpunimin e te dhenave personale te kandidateve per pune" e rregullores per mbrojtjen perpunimin, ruajtjen dhe sigurine e te dhenave personale., Adresa: Rr. Frosina Plaku Kompleksi Kontakt,Godina Magnet Kati 4

Botuar më 16/10/2021
Sistem pagese rreth 1000 Euro ne muaj
)