Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

OPERATOR/E

Kompania Gremi Clinic

LIDER NE TURIZMIN DENTAR
Kërkon të punësojë

Kriteret

Te kete eksperienca te meparshme pune ne nje call-center ne fushen e shitjeve
Shitjesh online qe te plotesoje kriteret e meposhtme:

Detyrat dhe Pagesa

Te zoteroje shume mire gjuhen italiane (kusht I domosdmoshem). Gjuhe te tjera perbejne perparesi. Te perdore shume mire Microsoft Office
Shume e kenaqshme
E djela, e hena pushim. Dreka e paguar. Kontrate pune sipas ligjit shqiptar. Orari punes 13:00-20:30.Te interesuarit te nisin CV e tyre ne email:

Kontakte

info@viaggiaresorridere.com
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 02/08/2020

)