Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Call Center Matjus shpk Kërkon të punësojë Operator

(Vajza dhe Djem) ne Forex me eksperience pune. - Te dine Italisht. - Te kene ambicie per te arritur objektiva dhe rritje profesionale. - Te jene te predispozuar per pune ne grup. Ofrojme: *Kontrate te rregullt dhe sigurime shoqerore sipas ligjit. *Pagesa fikse + bonus ditor, javor dhe mujor ne baze te performances. *Korrektesi ne pagesa dhe raport transparent ne kohe reale. *Mundesi per tu rritur profesionalisht dhe ekonomikisht. Puna nga e Hena-Premte, orari 10:00 – 19:00, 1 ore ne dite pushim.

Botuar më 19/11/2018

KOMPANIA NET CONECTION Kërkon të punësojë Operatore telefonike

Femer, MOSHA MBI 21 VJEÇ. Te kene njohuri te gjuhes Angleze dhe Kompjuterike. Ofrohen kushte te mira pune (ne zyre) dhe page e kenaqshme (40.000 L-All)., Adresa: Rr. “Themistokli Germenji, prane RTSH, Tirane

Botuar më 16/11/2018

HELENS GROUP ( CALL CENTER ) VETEM NE GJUHEN ITALIANE Kërkon të punësojë Operator

& Consulent Telefonie.Kerkohet:A) Disponibilitet punsimi 8 ore nga E hena - Premte 10.00-19.00B) Gjuha Italiane e nivelit mbi mesatarenC) Ambicie profesionale dhe komunikim ne te folurOfrojme:A) Ambient te kendshem dhe bashkepunim ne grupB) Contrat pune Full TimeC) Pagesa mbi nivelin mesatarD) Paga Baze + bonuse Ditore , Javore dhe MujorePer me shume informacion na kontaktoni ne WhatsApp

Botuar më 16/11/2018

Mobileri Demneri Kërkon të punësojë Tapicier

Te kete eksperience pune. Puna me kohe te plote, Adresa: Adresa: Prane shkolles se Baletit.

Botuar më 14/11/2018

Helens Group ( Call Center ) Vetem ne gjuhen Italiane Kërkon të punësojë Operator

& Consulent Telefonie. Kerkohet:A) Disponibilitet punsimi 8 ore nga E hena - Premte 10.00-19.00B) Gjuha Italiane e nivelit mbi mesatarenC) Ambicie profesionale dhe komunikim ne te folurOfrojme:A) Ambient te kendshem dhe bashkepunim ne grupB) Contrat pune Full TimeC) Pagesa mbi nivelin mesatarD) Paga Baze + bonuse Ditore , Javore dhe MujorePer me shume informacion na kontaktoni ne WhatsApp

Botuar më 14/11/2018

TELEPERFORMANCE ALBANIA parte della più grande Corporate, leader mondiale nella gestione del cliente, presente in 74 paesi del mondo, con le sue due a Tirana eda Durazzo sta cercando giovani dinamici e motivati per il:Servizio clienti, con una buona conos

E ti interessa essere parte della più grande azienda internazionale, avere un contratto dilavoro regolare e crescere professionalmente puoi presentarti per un colloquio presso inostri indirizzi:, Adresa: Via Kavaja, Edificio Polifunzionale (ex-Cinema Millenium)Via “28 Nëntori”, Edificio TID TOWERDurazzo:Via Egnatia 3, (di fronte al Carburante Kastrati) oppure invia un CV all

Botuar më 13/11/2018

ALLAN LLOYDS WE ARE HIRING Business Development Specialists

Responsibilities:Sell sponsorship packages for conferences in different industries Develop the database with potential sponsors Customize the sponsorship packages according to clients needs Requirements:Fluent English- (mandatory) Positive attitude and quick learner MS Word, Excel-advanced Also suitable for fresh graduates Benefits:Full training Opportunity for fast career progress Earn great revenue based on individual results International environment Salary: Fixed salary+motivating commission Full time Location: Tirana Send your CV in English at: albania.career@allanlloyds.com

Botuar më 10/11/2018