Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

INFOVEST shpk, Call-Center grek Kërkon të punësojë Operator

Vajza dhe djem, te cfaredo lloj moshe, te kene njohuri shume te mira te gjuhes greke, part-time dhe full-time. Paga shume e mire dhe shume shume ekstra bonus. Te na kontaktoni per interviste dhe punesim te menjehershem, Adresa: Blv. Gjergj Fishta, perballe hotel Diplomat 2, sa kalon uren, 150 m

Botuar më 21/06/2018

KOMPANIA NET CONECTION Kërkon të punësojë Operatore telefonike

Femer, MOSHA MBI 21 VJEÇ. Te kene njohuri te gjuhes Angleze dhe Kompjuterike. Ofrohen kushte te mira pune (ne zyre) dhe page e kenaqshme (40.000 L-All)., Adresa: Rr. “Themistokli Germenji, prane RTSH, Tirane

Botuar më 18/06/2018

Cv call Kërkon të punësojë Operatore

Paga: 250 lek ora dhe bonus nga 650 deri ne 1300 lek per kontrat Leke |

Siamo in cerca di Operatori con esperienza Outbound(per vendere contrati ), per il commitente WIND TRE BUSINESS.Invitiamo tutti loro che conoscono bene la lingua italiana( almeno livello C1) e che hanno esperienza o attualmente lavorano come Operatori Outbound.Questo e’ veramente il posto dell’ope, Durrës

Botuar më 17/06/2018
Paga: 250 lek ora dhe bonus nga 650 deri ne 1300 lek per kontrat Leke

Shoqeria Kotica Sh.p.k Kërkon të punësojë Punonjes

Qe zoteroje ne nje nivel shume te mire kumunikimi gjermanishten, anglishtia perben avantazh, te kete njohuri informatike dhe kompjuterike.Te interesuarit te dergojne cv ne adresen e emaiI-it, ose te telefonojne ne nr cel, Adresa: Autostrada Lac - Mamurras Km 2

Botuar më 14/06/2018