Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KOMPANIA AREELA SHPK Kërkon të punësojë Sekretare

Përshkrim

Adresa: Rr. "5 Maji". Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Telekomunikimi dhe telefonia, impiantet, aparaturat, shërbimet
Kompania areela shpk, sekretare

Botuar më 04/05/2018

Telefon