Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Profesionisti Kërkon të punësojë Responsabile d’Ufficio

L’esperienza e l’ ambizione nella gestione e lo sviluppo di un Business le puoi consolidare nella posizione di:Responsabile d’Ufficio L’Agenzia di Reclutamento '' Profesionisti '' cerca per un’ azienda leader nel settore di e-learning, un Responsabile che abbia già lavorato all’interno di un back office.Le attività su cui sarà impegnata sono:1. Sviluppo di nuovi contatti commerciali2. Gestione delle Non Conformità con i clienti3. Gestione e organizzazione della contabilità4. Lavorazione delle commesse e gestione degli ordini fino alla loro evasione5. Assistenza ai clienti direzionali e ai venditoriRequisiti: 1. Nozioni basilari di gestione amministrativa. 2. Buon utilizzo del pacchetto Office.3. Utilizzo del web e dei principali social network (linkedin, instagram, ecc).4. Un carattere estroverso e positivo, capacità di lavorare in gruppo, multitasking, problem solving, leadership.5. Capacità di gestione degli ordini e di interfacciarsi con la clientela e con i venditori per la risoluzione di eventuali problematiche.6. Una buona conoscenza della Lingua Inglese

Botuar më 19/08/2018

Profesionisti Kërkon të punësojë Menaxher shitjesh

Le competenze nel raggiungere obiettivi commerciali le puoi consolidare nella posizione di:Manager delle Vendite L’Agenzia di Reclutamento ''Profesionisti'' cerca per un’ azienda leader nel settore di e-learning, un Manager delle Vendite che sia fortemente ambizioso/a e motivato/a.Requisiti: 1. Intraprendenza nello sviluppo dei nuovi clienti;2. Ottime capacità organizzative e di lavoro per obiettivo;3. Ottime capacità relazionali e di negoziazione4. Esperienza nella vendita5. AutomunitoCompleta il profilo una buona conoscenza della Lingua Inglese e la disponibilità a trasferte su territorio nazionale

Botuar më 19/08/2018

Salle Playstation Kërkon të punësojë Operator

Me ose pa eksperience pune paga e kenaqshme siguracione te paguara, turni Mbasdite, Tiranë, Adresa: Rr.Muhamet Gjollesha, perballe me Inxhinierin e Ndertimit, ne rruge kryesore

Botuar më 18/08/2018

Multiservis Center Kërkon të punësojë Teknik

E proceseve te teknologjise se informacionit dhe komunikimit”, aktivitet qe konsiston ne help-desk, back office dhe mirembajtjen e rrjeteve te internetit per Italine.Kriteret per punesim:- Njohje e mire gjuhes italiane.- Orar full-time.- Preferohen deri ne moshen 32 vjec.- Prioritet u jepet personave qe kane mbaruar per deget informatike dhe inxhinierike (telekomunikacion,elektronike, elektrike, fizike, matematike…etj).Ofrohet :-Mundesi dhe rritje profesionale ne fushen e Telekomunikacionit-Trajnime-Ambient pozitiv dhe dinamik-Kontrate e rregullt pune. Email: segretaria@multiserviscenter.al, multiserviscenterhd1@gmail.com

Botuar më 17/08/2018

KOMPANIA NET CONECTION Kërkon të punësojë Operatore telefonike

Femer, MOSHA MBI 21 VJEÇ. Te kene njohuri te gjuhes Angleze dhe Kompjuterike. Ofrohen kushte te mira pune (ne zyre) dhe page e kenaqshme (40.000 L-All)., Adresa: Rr. “Themistokli Germenji, prane RTSH, Tirane

Botuar më 14/08/2018

KARTA EXTRA është një kartë fidelizimi klientele, që përfshin një grup të mirënjohur biznesesh të sektorëve të ndryshëm të cilët u ofrojnë konsumatorëve pikë në vlerë monetare Kërkon të punësojë Perfaqesues shitjesh

Përfaqësues/e Shitjesh dhe Marketingut duhet të garantoje: Shtimin e rrjetit me biznese të reja që operojnë në fushën e shitjes me pakicë. Mirëmbajtjen e marrëdhënieve me bizneset që janë pjesë e rrjetit. Planifikimin dhe ekzekutimin e fushatave marketing për rrjetin Karta Extra. Për t’u bërë pjesë kandidati duhet të plotësojë kriteret e mëposhtme: Të ketë aftësi të spikatura në marketing dhe shitje në terren. Të ketë 2 vjet përvojë pune në shitje të drejtpërdrejta tek bizneset. Të ketë përfunduar arsimin e lartë në shkencat ekonomike. Për të aplikuar për këtë pozicion ju lutemi dërgoni një Curriculum Vitae të detajuar në adresën e emailit.

Botuar më 13/08/2018