Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Kerkojme Operator telefonik

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Telekomunikimi dhe telefonia, impiantet, aparaturat, shërbimet
Kerkojme, operator telefonik
Përshkrim

Me njohuri shume te mira te gjuhes italiane. Preferohen eksperienca te meparshme pune. Ofrohen: Pagesa shume te mira + bonus javore dhe mujore. Kushte pune te kenaqshme, gjithashtu DREKA per cdo dite pune ofrohet nga kompania.Puna konsiston ne disa fushata te ndryshme, Adresa: Prane Restorant Juvenilias, ne zonen e ish bllokut


Botuar më 11/07/2019

Telefon
Email