Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

TELEPERFORMANCE ALBANIA parte della più grande Corporate, leader mondiale nella gestione del cliente, presente in 74 paesi del mondo, con le sue due a Tirana e da Durazzo sta cercando giovani dinamici e motivati per il:Servizio clienti, con una buona cono

E ti interessa essere parte della più grande azienda internazionale, avere un contratto dilavoro regolare e crescere professionalmente puoi presentarti per un colloquio presso inostri indirizzi:, Adresa: Via Kavaja, Edificio Polifunzionale (ex-Cinema Millenium)Via “28 Nëntori”, Edificio TID TOWERDurazzo:Via Egnatia 3, (di fronte al Carburante Kastrati) oppure invia un CV all

Botuar më 20/05/2019

A jeni i/e pasionuar për shitjet dhe komunikimi me klientët është aftësia juaj kryesore? Atëherë, “Profesionisti” dëshiron që të bëheni pjesë e ekipit të njërit prej klientëve tanë pasi pozicioni vakant që ata kanë është: Menaxher

Klientesh. Ky pozicion ju ofron mundësinë që të shpalosni aftësitë tuaja duke:· Menaxhuar me eficence dhe efikasitet buxhetet marketing të klientëve.· Ruajtur kontaktet e vendosura me Klientët dhe duke krijuar kontakte dhe prezantime të reja tek to.· Koordinuar të gjitha proceset e prodhimeve dhe dërgimit të gjithë punëve të realizuara për Klientët.· Garantuar saktësinë e materialeve të prodhuara në nivel përputhshmërie me kërkesat e Klientit, në anën konceptuale dhe vizualeKriteret e kërkuara:· Minimumi 3 vjet experience në menaxhim projektesh dhe buxhetesh marketingu.· Aftësi shumë të mira komunikuese.· Aftësi shumë të mira analitike për buxhete, kosto dhe orietim ndaj biznesit.· Zotërim i gjuhëve të huaja, veçanërisht gjuhën italiane dhe angleze.· Me arsimi të lartë. Përbën avantazh nëse studimet janë kryer në shkencat Ekonomike, të Komunikimit ose Marketing-ut.· Zotërimi shumë i mirë i paketës Office.Nëse dëshironi të jeni pjesë e një skuadre dinamike, atëhere dërgoni CV-në duke përcaktuar pozicionin për të cilin po aplikoni në adresen: Vetëm personat e përzgjedhur do të ftohen për intervistë.Profesionisti, do të trajtojë të gjitha të dhënat personale në mënyrë konfidenciale

Botuar më 20/05/2019

Are you a web developer passionate about modern web technologies? Because, Profesionisti is looking for you for one of his clients. See what it takes to be one of our client’s team You will be responsible for building and maintaining internal and external

· Writing HTML/CSS/SASS/JavaScript and other languages and tools necessary to build responsive web applications for our users.· Collaborate with the Team Members across multiple departments on the development, design, and implementation of web sites, web applications, and user interfaces.· Systems Analysis and Development: Analyze customer technical needs, produce technical specifications and programming to complete the project. Qualifications include:· A passion for customer-focused web development and problem solving.Help sales, marketing, and support teams better communicate with customers through viber/e-mail marketing· Strong work practices, programming discipline and ability to meet deadlines.· Clear verbal and written communication skills.Must be fluent in English, Italian.See what it takes to be one of our client’s team and apply for joining them. Send your CV by specifying the job title at:

Botuar më 20/05/2019

Calabria Import Sh.p.k sjell tashme ne Shqiperi Aiello caffe ekspresin e vertet Italian! Kërkon të punësojë Menaxher/e

Nga zyra. Personat do te kontaktojne klientet ne telefon sipas kategorive te percaktuara. Duhet te njohin programet baze te kompjuterit, te kene njohuri te gjuhes italiane. Te kene eksperience ne sherbim klienti, teleselling dhe telemarketing. Pagesa shume e mire plus % . Te interesuarit luten te dergojne CV me foto ne adresen e emailit

Botuar më 19/05/2019

"Rrjeti me i madh i kancelarise Infiniti Office Kërkon të punësojë Shofer

Shitje ne Rrethe.Kerkohen: Te disponoje patenten e klasit B. Te kete eksperience te meparshme ne kete pozicion apo pozicione te ngjashme. Preferohen te jene afatgjate. Te gjithe te interesuarat mund te dergojne CV-ne ne adresen e email-it, Tiranë

Botuar më 18/05/2019

Rrjeti me i madh i kancelarise Infiniti Office Kërkon të punësojë Motorrist

Aftesi te mira komunikuese, korrektesi dhe shkathtesi. Te kete eksperience te meparshme ne kete pozicion. Preferohen te jene afatgjate. Te gjithe te interesuarat mund te dergojne CV-ne ne adresen e email-it:, Tiranë

Botuar më 18/05/2019

EUROPEAN ACADEMY eshte AGJENCI SHERBIMESH qe ka mision rekrutimin e personave qe jane te interesuar per studiuar e punuar jashte shtetit perfshire programet trajnimit profesional Kërkon të punësojë Programues

Dhe zhvillues sofware per 2 kompani Italiane. - zhvillues software PHP - zhvillues JAVA, te nivelit junior ose superiorZhvilluesit PHP duhet te kete keto kompetenca:- Apache- PHP- MySQL- Javascript / JQuery / Angular JS- CSS / Bootstrap- Rest APIZhvilluesi JAVA duhet te kete kompetenca ne :- Java web development con Apache Tomcat- Spring Framework (Spring MVC, Spring Data, Spring Security, Spring Boot)- MongoDB e database SQL- Maven- Bootstrap- Te kene kryer studimet me nje diplome ne nje disipline qe perfshin fushen e zhvillimit software- Te pakten 6 muajeksperience ne Java web Development- OOP- Thymeleaf- JPA- Hibernate- Html- Javascript / JQueryPer te gjitha pozicionet eshte e nevojshme gjuha italiane dhe angleze.Dergoni CV tuaj ne adresen e-mail : curriculum@europeanacademy.alTelefon : 355 67 500 0554Personat do te kontaktohen nga sekreteria per te zhvilluar nje interviste prane zyrave tona.Twin Towers Business Center - Kati 2°,Bulevardi Deshmoret e Kombit, Tirana - Albania 1001Cel. : 355 67 500 0554

Botuar më 16/05/2019

Kerkohen Operator / Team Lider inbound per GJUHEN GJERMANE Operator

Ofrohet: Page fikse 320 leke/ora + bonuse te larta konkuruese ne treg. Ju mirepresim prane zyrave tona per interviste, Tiranë, Adresa: Zona e ish bllokut, prane Gardes se Republikes, rr. “Lidhja Prizrenit”.

Botuar më 16/05/2019

Index Grup Kërkon të punësojë Usta

Ne fushen e reklamave. Te njohe punimin e germave te pecikllasit (3 D), saldime, montime dhe per ngjitjen e adezivit. Paga dhe kusahte pune te kenaqshshme., Adresa: Prane Stacionit te trenit

Botuar më 16/05/2019

Albanian Gaming Arena Kërkon të punësojë Operator

Salle për turnin e 1-rë, 2-të dhe të 3-të. Kriteret që duhet të plotësojë: të jetë nga mosha 20-35 vjec, të ketë njohuri të mira në videolojëra. Të interesuarit mund të kontaktojnë nga ora 08:00 deri në orën 16:00 në nr e cel ose të dërgojnë email në adresën, Adresa: Rr. Abdyl Frashëri, pranë sheshit Willson (Bllok).

Botuar më 14/05/2019