Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

FINANCIERE

Comdata Albania

ËSHTË FILIALI I KORPORATËS NDËRKOMBËTARE COMDATA GROUP NË TIRANË, QË VEPRON NË SEKTORIN E QUAJTUR BPO (PROCES I BIZNESIT ME BURIME TË JASHTME), NË 22 VENDE NË TË GJITHË BOTËN

Kriteret

Experiencë të meparshme si financiere në kompani telecomunicacioni/ të ngjashme- Njohuri të mira të gjuhës Anglese
Të ketë përfunduar arsimin e lartë në Fakultetin e Ekonomisë për Financë-Kontabilitet (brënda ose jashtë vendit);- Eksperienca ne rol mbi 6 muaj;- Njohuri shume te mira te dokumentacionit financiar dhe legjislacionit në fuqi;- Aftesi shumë të mira komunikuese dhe ndërveprimi me të tjerët;- Të ketë aftësi shumë të mira analitike, vendimarrëse; Njohuri te avancuara te Paketës Office ;- Të zotërojë gjuhën Italiane - nivel i avancuar;

Detyrat dhe Pagesa

Pagamento competitivo
Për të aplikuar dërgoni CV në adresën me subjekt Pozicioni Financë.

Kontakte

Tiranë
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 25/01/2023

)