Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

RRJETI I DYQANEVE CELULARE INFOMOBIL Kërkon të punësojë Teknik

Celularesh. Me eksperience pune, Tiranë, Adresa: 1.Rr. Ibrahim Rugova perballe Taivanit, 2. Rr. Xhorxh Bush, perballe qendres Toptani

Botuar më 10/12/2018

JUST CALL SHPK ndermarrje me 13 vite eksperience ne tregun Italian dhe ate Shqiptar Kërkon të punësojë Supervizor

Kerkojme :- Te kene njohuri mesatare te gjuhes italiane.- Te kene ambicie per te arritur objektivat dhe per rritje profesionale.- Te jene te predispozuar per pune ne grup. Ofrojme :- Kontrate te rregullt dhe sigurime shoqerore sipas ligjit. - Pagese fikse + bonus mujor.- Korrektesi ne pagesa dhe raport trasparent ne kohe reale.- Raporti perfundimtar i kontrates se prodhuar brenda 3 ditesh.- Mundesi per tu rritur profesionalisht dhe ekonomikisht. - Ambient rinor dhe dinamik. • Pagesa per supervizore 60.000 leke baza + 100 -300 leke per cdo kontrate teke.Bonuse ditore nga 1500-2500.• Pagesa per operator 250 lek ora + bonus per cdo kontrata deri ne 1500 leke. Bonuse ditore 400-5000.• Pagesa per recepsioniste 30.000 leke. Nese kerkoni nje vend te sigurt pune dhe te mire paguar atehere jeni ne vendin e duhur! Adresa:Rruga E Dibres, "Kompleksi Halili" Kati i 5-te dhe i 6-te , Godina 1 ngjitur me Conad, siper bar New Jersy. Facebook : justcall_officialInstagram : justcall_official Orari : 9:00-15:00

Botuar më 07/12/2018

JUST CALL SHPK ndermarrje me 13 vite eksperience ne tregun Italian dhe ate Shqiptar Kërkon të punësojë Operator

Kerkojme :- Te kene njohuri mesatare te gjuhes italiane.- Te kene ambicie per te arritur objektivat dhe per rritje profesionale.- Te jene te predispozuar per pune ne grup. Ofrojme :- Kontrate te rregullt dhe sigurime shoqerore sipas ligjit. - Pagese fikse + bonus mujor.- Korrektesi ne pagesa dhe raport trasparent ne kohe reale.- Raporti perfundimtar i kontrates se prodhuar brenda 3 ditesh.- Mundesi per tu rritur profesionalisht dhe ekonomikisht. - Ambient rinor dhe dinamik. • Pagesa per supervizore 60.000 leke baza + 100 -300 leke per cdo kontrate teke.Bonuse ditore nga 1500-2500.• Pagesa per operator 250 lek ora + bonus per cdo kontrata deri ne 1500 leke. Bonuse ditore 400-5000.• Pagesa per recepsioniste 30.000 leke. Nese kerkoni nje vend te sigurt pune dhe te mire paguar atehere jeni ne vendin e duhur! Adresa:Rruga E Dibres, "Kompleksi Halili" Kati i 5-te dhe i 6-te , Godina 1 ngjitur me Conad, siper bar New Jersy. Facebook : justcall_officialInstagram : justcall_official Orari : 9:00-15:00

Botuar më 07/12/2018

Regency International Casino Nr. 1 në Industrinë e Argëtimit në Tiranë, SHQIPËRI, kërkon të trajnojë dhe punesojë Punonjes

Individë të rinj dhe të motivuar. Kjo karrierë e shkëlqyer në Industrinë e Argëtimit ju ofron stabilitet të sigurt financiar në një ambjent tësigurt me kulturë ndërkombëtare. Aplikantët duhet të jenë dinamik, me aftësi shumë të mira komunikuese, sjellje miqesore dhe të gatshëm tënderveprojë me njerëz te ndryshëm. Aplikanti duhet të plotësojë të paktën kriteret e mëposhtëme: 1. Diplomë të Shkolles së Mesme (diploma universitare përben avantazh) 2. Njohuritë matematike janë të detyrueshme 3. Njohje e mire e gjuhes angleze (kriter jo skualifikues) 4. Mosha minimale 21 vjeç 5. Kujdes vetjak në një nivel shumë të lartë 6. I aftë të punojë në grup Aplikantëve të sukseshëm Regency Casino u ofron: 1. Mundësi të mrekullueshme karrierë 2. Të ardhura të shkëlqyera dhe konkuruese. 3. Ambjent pozitiv dhe sfidues të punës në grup. Nëse plotësoni kriteret e mësipërme, ju lutem dërgoni CV-në tuaj së bashku me një fotografi të bashkangjitur (kusht i domosdoshëm) në anglisht në: Regency Casino Tirana, Departmenti i Burimeve Njerëzore, Parku Rinia, Kompleksi Taiwan, Ose në adresën e email-it, Adresa: Afati i fundit i aplikimeve: 16/12/2018. Vetem kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen

Botuar më 07/12/2018

Shop Tv Kërkon të punësojë Shitese

Kompania lider ne treg Shop Tv ofron dy vende pune per shitese. Eksperienca e punes perben avantazh, mosha mbi 22-vjec, te jete fleksibel dhe e komunikueshme. Te interesuarat te dergojne CV ne adresen info@shoptv.al ose te dergojne sms ne nr 0687085470, Tiranë

Botuar më 07/12/2018

HELENS GROUP ( CALL CENTER ) VETEM NE GJUHEN ITALIANE Kërkon të punësojë Operator

& Consulent Telefonie.Kerkohet:A) Disponibilitet punsimi 8 ore nga E hena - Premte 10.00-19.00B) Gjuha Italiane e nivelit mbi mesatarenC) Ambicie profesionale dhe komunikim ne te folurOfrojme:A) Ambient te kendshem dhe bashkepunim ne grupB) Contrat pune Full TimeC) Pagesa mbi nivelin mesatarD) Paga Baze + bonuse Ditore , Javore dhe Mujore. Per me shume informacion na kontaktoni ne telefon ose WhatsApp

Botuar më 06/12/2018

Makhes Albania, kontraktor i Albtelekom Kërkon të punësojë Teknik

Rrjeti per Tiranen. Me shkolle te mesme. Mosha 20 – 35 vjeç. Per me teper informacion lutemi konktoni ne: hr@makhes.al

Botuar më 06/12/2018

KOMPANIA NET CONECTION Kërkon të punësojë Operatore telefonike

Femer, MOSHA MBI 21 VJEÇ. Te kene njohuri te gjuhes Angleze dhe Kompjuterike. Ofrohen kushte te mira pune (ne zyre) dhe page e kenaqshme (40.000 L-All)., Adresa: Rr. “Themistokli Germenji, prane RTSH, Tirane

Botuar më 04/12/2018

ALLAN LOYDS WE ARE HIRING Conference Sales Executives

We are looking for enthusiastic, target driven and ambitious candidates to join our sales team.Responsibilities:Sell attendees places for international conferencesDevelop, manage and sustain sales pipelinesNegotiate conference feesBuild strong and profitable business relationshipsRequirements:Fluent English- (mandatory)Positive attitude and quick learnerMS Word, Excel-advancedAlso suitable for fresh graduatesBenefits:Full trainingOpportunity for fast career progressEarn great revenue based on individual resultsInternational environmentSalary: Fixed salary+motivating commissionFull timeLocation: TiranaSend your CV in English at:

Botuar më 04/12/2018

Helens Group ( Call Center ) Vetem ne gjuhen Italiane Kërkon të punësojë Operator

& Consulent Telefonie. Kerkohet:A) Disponibilitet punsimi 8 ore nga E hena - Premte 10.00-19.00B) Gjuha Italiane e nivelit mbi mesatarenC) Ambicie profesionale dhe komunikim ne te folurOfrojme:A) Ambient te kendshem dhe bashkepunim ne grupB) Contrat pune Full TimeC) Pagesa mbi nivelin mesatarD) Paga Baze + bonuse Ditore , Javore dhe Mujore. Per me shume informacion na kontaktoni ne telefon ose WhatsApp

Botuar më 04/12/2018