Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Rimbushje, Tabacchino, Exchange, Agjensi Udhetimi Kërkon të punësojë Operatore

(femer), mosha 18-35 vjec. Me siguracione. Te interesuarat te paraqiten prane zyres me CV, Tiranë, Adresa: Yzberisht, 10min nga Astiri

Botuar më 22/04/2019

ZZ GROUP Kërkon të punësojë Agjent

Në gjuhën Italiane Full dhe Part time Ofrojme:– Paga te kenaqshme dhe konkuruese ne treg.– Kontrate te rregullt ne baze te kodit te punes– Mundesi trajnimi jashte shtetit– Bonuse motivuese, duke shperblyer aftesine tuaj– Trajnime me pagese te ploteKerkojme:– Te zoteroje gjuhen italiane– Aftesi te mira komunikuese– Te punoje ne grup– Seriozitet ne pune– Ambicie dhe vendosmeriTë interesuarit të kontaktojnë (dërgojne cv )në adresën e mëposhtme:, Adresa: Rr. Dora D´istria - Tirane, perballe Fakultetit Juridik

Botuar më 22/04/2019

K-FOR BALCANI (AZIENDA CON LA SEDE A LONDRA, MILANO, PADOVA, UDINE, BOLOGNA) SELEZIONA 2 NUOVI DIPENDENTI INZERZIONE COLLABORATORY DATA ENTRY CUSTOMER Operatore telefonico

A tempo indeterminato per ampliamento della propria ativita. Gli assunti svolgerano un'attivita lavorativa di data entry, telefonate a clienti gia acquisti (customer care) ed ampliamento della clientela. Si richiede ottima conoscenza della lingua italiana, Buona conoscenza del pacchetto office, windows, word. Offresi ottima retribuzione, conmtratto tempo indeterminato full tima, 8h, basse fissa, no prowigioni, orario lavorativo stabilire durante il colloquio. Inviare CV o chiamare al numero, Durrës, Adresa: Lagjia 3, sheshi " LIRIA" DURRES

Botuar më 22/04/2019

K-FOR BALCANI (AZIENDA CON LA SEDE A LONDRA, MILANO, PADOVA, UDINE, BOLOGNA) SELEZIONA 1 DIPENDENTE Web marketing - social network

A tempo indterminato presso la sede di DURRAZZO, che si occupi di costumer care, comunicazione digitale, aziendale, analisi, costumer reputation. Con ottima conoscenza dei social media, internet, marketing, del pacchetto office . Svolgera un attivita a stretto contatto con la direzione a Durrazzo, la dirigenza italiana e inglese relazionandosi con l'azienda stessa in Italia ed in inghilterra. Offresi alta retribuzione, contratto a tempo indeterminato, full-time 8h. SI richieede buona conoscenza della lingua italiana. Per presentare CV a:, Durrës, Adresa: Lagjia 3, sheshi Liria DURRES

Botuar më 22/04/2019

DEUX Albania Kërkon të punësojë Operator

Ne gjuhen italiane.Nëse jeni duke kërkuar një kompani serioze për të investuar për të ardhmen tuaj, atëherë jeni të mirëpritur të na kontaktoni dhe t'i jepni vetes mundësinë për të punuar dhe për t'u rritur profesionalisht me ne.Kriteret:-Te zoteroje mire gjuhen Italiane-Te kete ambicie per vete-zhvillim- Eksperienca ne tele-selling perben avantazhNe ofrojme:-Page konkuruese dhe shperblime ne baze te performances-Mundesi rritje profesionale-Kontrate pune sipas legjislacionit ShqiptarAplikoni, ne po kerkojme njerez si ju!

Botuar më 22/04/2019

Per Apertura nuova sede a Tirana,Calabria Import Sh.p.k Seleziona N.4 ambosessi da inserire nel proprio Call Center (Interno)Con i seguenti requisiti: Operatore telefonico

Capacità di lavorare per obiettivi - Spiccate capacità comunicative ed energiaRichiesta serietà, buona dialettica - Conoscenza della lingua Italiana, Utilizzo del PCSI OFFRE :Inserimento con contratto di legge con minimo garantito mensiledi euro 200,00 più Provvigioni e Premi.E’ titolo preferenziale esperienza di vendita Customer Care, Teleselling e TelemarketingPer Colloquio telefonate in Lingua Albanese (www.caffeaiello.it) (www.caffeaiello.com)(youtube/caffeaiellochannel)

Botuar më 19/04/2019

Assist cerca Operatore Outbound

Parli italiano?Hai attitudine commerciale?Vuoi guadagniare di piu?Sei nel posto giusto!Applica qua per operatore outbound, Tiranë, Adresa: Rr.”Ali Demi”, Kompleksi Matrix

Botuar më 18/04/2019

TELEPERFORMANCE ALBANIA parte della più grande Corporate, leader mondiale nella gestione del cliente, presente in 74 paesi del mondo, con le sue due a Tirana e da Durazzo sta cercando giovani dinamici e motivati per il:Servizio clienti, con una buona cono

E ti interessa essere parte della più grande azienda internazionale, avere un contratto dilavoro regolare e crescere professionalmente puoi presentarti per un colloquio presso inostri indirizzi:, Adresa: Via Kavaja, Edificio Polifunzionale (ex-Cinema Millenium)Via “28 Nëntori”, Edificio TID TOWERDurazzo:Via Egnatia 3, (di fronte al Carburante Kastrati) oppure invia un CV all

Botuar më 17/04/2019

UNIT CALL CENTER bllok Kërkon të punësojë Operator/e

Kontrata: Kohe e plote |

Eksperience: 1 vit, Gjuhet e huaja: italisht, Kerkojme te punesojme Operatore dhe Supervizore ne gjuhen ITALIANE me eksperience per fushatat e energjise si dhe per fushaten Vodafone Italia.Ofrojme pagesa te larta dhe korrekte. pagese te rregullt te kontributeve shoqerore dhe shendetesore. kontrate pune. Na kontaktoni +355699770633 Orari 9.00-15.00 & 15.00-21.00, Tiranë, Adresa: Rruga Gjin Bue Shpata 10, Prane Urgjences, Stadiumi Dinamo

Botuar më 16/04/2019

UNIT CALL CENTER BLLOK Kërkon të punësojë Operator/e

Paga: 250-350 leke ora dhe kontratat 700-1500 Leke |

Gjuhet e huaja: italisht, KERKOJME OPERATORE DHE SUPERVISORE ME EKSPERIENCE PER FUSHATAT E ENERGJISE DHE TELEFONISE. OFROJME PAGESA TE LARTA DHE KORREKTE , PAGESE E KONTRIBUTEVE SHOQERORE DHE SHENDETESORE SIPAS LIGJIT, MUNDESI REALE RRITJE NE DETYRE , Orari FULL TIME AM 9.00-15.00 PM 15.00-21.00 (DHE PART TIME). Na Kontaktoni: + 355699770633 +355698804998 ., Tiranë, Adresa: Rruga Gjin Bue Shpata 10 ,prane Urgjences,Stadiumi Dinamo

Botuar më 16/04/2019
Paga: 250-350 leke ora dhe kontratat 700-1500 Leke