Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BSD Marketing Kërkon të punësojë Operatore telefonike

Pershkrim

Ne gjuhen Angleze dhe Gjermane. Ofrojme page baze dhe bonuse te kenaqshme, si dhe orare fleksibel.

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Telekomunikimi dhe telefonia, impiantet, aparaturat, shërbimet
Bsd marketing, operatore telefonike

Botuar me 08/11/2018

Telefon
Email