Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

OPERATOR/E ZZ GROUP Flet Gjermanisht?Italisht?Anglisht?Spanjisht?Beje zgjedhjen tende Part time ose Full time

Paga: page te kenaqshme dhe konkuruese ne treg |

Kerkojme:– aftesi te mira komunikuese– te punosh ne grup– seriozitet ne pune– ambicie dhe vendosmeri, te ofrojme:– kontrate te rregullt ne baze te kodit te punes– mundesi trajnimi jashte shtetit– bonuse motivuese, duke shperblyer aftesine tuaj– trajnime me pagese te plote, dergoni cv tuaj ne adresen e e-mailit ose kontaktoni:, Adresa: Rr. Dora D´istria - Tirane, perballe Fakultetit Juridik

Botuar më 10/12/2019
page te kenaqshme dhe konkuruese ne treg

NDIHMES MAGAZINIER REG Shpk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me kohe te plote. Te dije ti jape motorrit. Te dije ti jape makines.

Botuar më 09/12/2019
e kenaqshme

OPERATORE TELEFONICO ConData ricerca e seleziona

Paga: Bonus Giornalieri settimanali e mensili |

Per ampliamento nostro organico, esperienza lavorativa sul campo di call center o forex e un vantaggio, cosa cerchiamo?buona conoscenza della lingua italianabuona capacità di comunicazionebuona capacità commercialiflessibilita orariacapace di lavorare in gruppo, cosa offriamo?ambiente di lavoro dinamicostipendio variabile e solo in crescitacontratto ai sensi della legge albanese .grandissima possibilita di crescita dentro l'azieda, per fare parte del team basta semplicemente mandare un cv nella mail e sarete contattati direttamente da parte nostra

Botuar më 09/12/2019
Bonus Giornalieri settimanali e mensili

KONSULENT ConData ricerca e seleziona

Paga: Stipendio piacevole |

Per ampliamento nostro organico, esperienza minima 2 anni nel trading on line su :valuteindicimaterie prime, si richiede: ottima conoscenza piattaforma mt4;conoscenza principali indicatori mt4perfetta conoscenza letta, scritta, parlata delle lingue italiano ed inglese, si offre:assunzione di legge. premi produzione. incentivi. carriera. formazione sul prodotto, sulle tecniche, per fare parte del team basta semplicemente mandare un cv nella mail e sarete contattati direttamente da parte nostra

Botuar më 09/12/2019
Stipendio piacevole

OPERATORE TELEFONIKE KOMPANIA NET CONECTION Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme (40.000 L-All). |

Femer, MOSHA MBI 21 VJEÇ. Te kene njohuri te gjuhes Angleze dhe Kompjuterike. Ofrohen kushte te mira pune (ne zyre), Adresa: Rr. “Themistokli Germenji, prane RTSH, Tirane

Botuar më 06/12/2019
Paga e kenaqshme (40.000 L-All).

MENAXHER Shopping TV Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Produkti. Te kete aftesi shume te mira komunikuese. Te jete i disponueshem te punoje ne terren. Preferohet te kete eksperienca te meparshme pune. Preferohen te jene afatgjate., te interesuarat jane te lutur te dergojne cv-ne e tyre ne:

Botuar më 03/12/2019
e kenaqshme

GRAPHIC DESIGNER Shopping TV Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kriteret dhe përgjegjesite: Të ketë njohuri shumë të mira të programeve të design-it si : Corel Draw, Photoshop, Ilustrator etj; Asiston sipas nevojave të ndryshme që paraqiten; Kandidati të ketë kreativitet dhe imagjinatë;Preferohen kanditatë me eksperincë të mëparshme në këtë fushë;, te interesuarat jane te lutur te dergojne cv-ne e tyre ne:

Botuar më 03/12/2019
e kenaqshme

OPERATORE Shopping TV Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per gjuhen shqipe. Me eksperience ose pa eksperience. Full Time/part time. Preferohen te jene afatgjate., te interesuarat jane te lutur te dergojne cv-ne e tyre ne:

Botuar më 03/12/2019
e kenaqshme

PERGJEGJES Deluxe Mobile Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme pertej tregut. |

Pergjegjes/Pergjegjese per dyqan elektronik. Me eksperience pune si ne shitje dhe ne menaxhim. Duhet te zoteroje diplome ne ekonomik, administrim biznes apo marketing. Puna me kohe te plote. Te interesuarit te paraqiten ne adresat:, Adresa: Rr. “Ibrahim Rugova”, prane bankes se Shqiperise dhe rr "Reshit Çollaku", tuneli ne krah te Postes Qendrore ose te dergojne CV

Botuar më 03/12/2019
e kenaqshme pertej tregut.

PUNETOR SERVISI Deluxe Mobile Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme pertej tregut aktual |

Servisier per Celularet -Te kete njohuri teknologjike kryesisht per celularet, tabletat dhe laptop. - Te jete i ndergjegjshem ne pune. - Puna me kohe te plote. Prioritet do te kene personat qe jane te diplomuar ne IT, Adresa: Te interesuarit te paraqiten me CV ne adresen: Rr. “Ibrahim Rugova”, prane bankes se Shqiperise dhe rr "Reshit Çollaku", tuneli ne krah te Postes Qendrore ose te dergojne CV

Botuar më 03/12/2019
e kenaqshme pertej tregut aktual
)