Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

AGJENTE

PROSPER SALE

Kërkon të punësojë

Kriteret

Anglisht, Italisht, Gjermanisht, Spanjisht
Keni eksperience pune dhe mbi te gjitha plot vullnet e deshire per te fituar sa me shume

Detyrat dhe Pagesa

Paga baze teper te kenaqshme dhe bonuset me te larta ne treg
-Ambient teper miqesor e te pershtatshem per te punuar-Kontrate te rregullt pune-Mundesi rritje profesionale
Nese nuk e keni gjetur akoma ate qe deshironi por besoni ne potencialin dhe aftesite qe zoteroni atehere ju ftojme per nje aplikim te Prosper Sales

Kontakte

hr@prospersales.com
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 19/11/2019

)