Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

BICIKLETE PER FEMIJE

gjendja: Shume e mire | 2.900 Leke

Ngjyre e kuqe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prqane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 12/04/2021
2.900 leke

KREVAT FEMIJESH

gjendja: Shume e mire | 10.000 Leke

Me dyshek dhe aksesore, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 12/04/2021
10.000 leke

BICIKLETE PER FEMIJE

gjendja: Shume e mire | 3.000 Leke

Me 3 rrota, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 12/04/2021
3.000 leke

NË KUADRIN E VEPRIMTARISË HUMANITARE, SHOQATA “GJYSMËHËNA E KUQE” E EMIRATEVE TË BASHKUARA ARABE – ZYRA NË SHQIPËRI, FTON SHOQËRITË TREGTARE, TË INTERESUARA PËR TË MARRË PJESË TË PARAQESIN OFERTAT PËRKATËSE PËR VESHMBATHJE PER FEMIJET JETIME TË MOSHAVE T

Pale. Shoqerite ofruese duhet te paraqesin dokumentacionin bashkangjitur Afati i fundit per dorezimin e ofertave eshte deri më datë 06.04.2021 ora 11:00., Rr.Sulejman Delvina,Tiranë e Re.Tiranë

Botuar më 04/04/2021
)