Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

MOBILJE

gjendja: Shume e mire | 7.000 Leke

PER NDERRIMIN E BEBIT ME 4 SIRTARE DHE 1 KANATE, E GJENI TEK SHTEPIA OFERTAVE 1, RR. SAMI FRASHERI, 50M MBI SHKOLLEN ”P.NINI.LUARASI”

Botuar më 13/02/2019
7.000 leke

KARRIKE USHQIMI PËR FËMIJË

gjendja: Shume e mire | 4.000 Leke

Dhe biçikletë. secila, Tiranë

Botuar më 12/02/2019
4.000 leke