Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KREVAT

gjendja: Shume e mire | 10.000 Leke

FEMIJESH NGJYRE DRURI, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 1,rr”Sami Frasheri”Cel:0682057078,042239303 - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/08/2018
10.000 leke

KREVAT

gjendja: Shume e mire | 15.000 Leke

FEMIJESH ME 4 SIRTARE, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 1,rr”Sami Frasheri”Cel:0682057078,042239303 - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/08/2018
15.000 leke

KREVAT

gjendja: Shume e mire | 17.000 Leke

FEMIJESH FORME MAKINE, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 1,rr”Sami Frasheri”Cel:0682057078,042239303 - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/08/2018
17.000 leke

KARROCE MIKELINO

gjendja: Shume e mire | 12.800 Leke

FEMIJESH+PORTBEBE, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 1,rr”Sami Frasheri”Cel:0682057078,042239303 - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 15/08/2018
12.800 leke

SHITEN KREVAT + DYSHEK PER MOSHEN 0-5 VJEC

25.000 Leke

Shume pak i perdorur, karroce verore, rrethore dhe lodra per femije , te mbajtura shume mire, Tirane

Botuar më 15/08/2018
25.000 leke