Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KARROCE QUEENY

gjendja: Shume e mire | 6.500 Leke

FEMIJESH, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 18/05/2018
6.500 leke

KREDENCE

gjendja: Shume e mire | 1.500 Leke

ME PASQYRE LODER, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 18/05/2018
1.500 leke

TAVOLINE

gjendja: Shume e mire | 8.500 Leke

PER TE NGRENE USHQIM BEBI, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 18/05/2018
8.500 leke

RRETHORE BERTONI

gjendja: E re | 4.800 Leke

PER FEMIJE, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 18/05/2018
4.800 leke

KARROCE

gjendja: Shume e mire | 6.500 Leke

PER FEMIJE VERORE, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 18/05/2018
6.500 leke

KARROCE BERTONI

gjendja: Shume e mire | 8.300 Leke

FEMIJESH, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 18/05/2018
8.300 leke

SHITET

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 7.000 Leke

Karroc femijesh, dhe nje portabebe

Botuar më 17/05/2018
7.000 leke

KOSH

gjendja: Shume e mire | 6.500 Leke

PORTATIV, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 17/05/2018
6.500 leke

SHESIM KITARE AKUSTIKE

gjendja: E mire | Tiranë | 7.500 Leke

Shesim nje kitare akustike italiane

Botuar më 14/05/2018
7.500 leke