Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHITEN 2 KARROCA FEMIJESH

gjendja: Shume e mire | 100 Euro

Nje per femije te sapolindur dhe nje per femije 6 muajsh, Rruga Don Bosko

Botuar më 23/06/2018
100,00 euro/cope

KARROCE BINJAKESH

gjendja: Shume e mire | 8.000 Leke

NGJYRE BLU, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE 2, RRUGA "SULEJMNA DELVINA", PRANE SHKOLLES "VASIL SHANTO"

Botuar më 23/06/2018
8.000 leke

KOSH

gjendja: Shume e mire | 4.000 Leke

PORTATIV PER FEMIJE, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/06/2018
4.000 leke
Botuar më 19/06/2018
150.000 leke

TAVOLINE

gjendja: Shume e mire | 3.500 Leke

PER TE NGRENE BEBI, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 18/06/2018
3.500 leke

KREVAT

gjendja: Shume e mire | 4.000 Leke

PORTATIV PER FEMIJE PORTOKALLI, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 18/06/2018
4.000 leke

PELLUSH

gjendja: Shume e mire | 2.500 Leke

ARUSH I MADH KAF, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 15/06/2018
2.500 leke

SEDILJE

gjendja: Shume e mire | 5.000 Leke

MAKINE DERI NE 36 KILOGRAM, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 15/06/2018
5.000 leke