Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

PUNONJES BEKLER GIPS Kërkon të punësojë

Paga: ofrohet pagese e mire |

GIPSI SI DHE PER OPATINIM LYERJE, Adresa: Don Bosko

Botuar më 27/06/2020
ofrohet pagese e mire

PUNETORE LAVANDERI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per pastrim kimik, Adresa: zona e Saukut

Botuar më 04/07/2020
e kenaqshme

LAVAZHIER FIRMA KIKA Kërkon të punësojë

Paga: PAGA 40% E LARJES SE MAKINES |

(PUNETOR LAVAZHI). ME EKSPERIENCE PUNE. TE DIJE TE NGASI MAKINEN, Adresa: Prane TV Klan, brena ish fabrikes se vjeter te Porcelanit

Botuar më 03/07/2020
PAGA 40% E LARJES SE MAKINES

PUNETOR FIRMA KIKA, kerkon te punesoje: Punetor ULLUQESH

Paga: PAGA E KENAQSHME |

ME EKSPERIENCE PUNE, Adresa: Prane TV Klan, brena ish fabrikes se vjeter te Porcelanit

Botuar më 03/07/2020
PAGA E KENAQSHME

TEKNIK SULOLLARI - KLIMA Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Per sisteme ftohje-ngrohje, me ose pa eksperience pune. Mosha 25-45 vjec. Te kete arsim te mesem te pergjithshem ose profesional. Te jete i pajisur me patente, Adresa: Rr. Muhamet Gjollesha, tek semafori i Myslym shyrit, ngjitur me Max Optika, Tiranë

Botuar më 03/07/2020
E kenaqshme

EKONOMISTE FIRME PRIVATE Kërkon të punësojë

Paga: Pagese e kenaqshme |

Te kete eksperience pune mbi 3 vjet. Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Prane TV Klan, brena ish fabrikes se vjeter te Porcelanit

Botuar më 01/07/2020
Pagese e kenaqshme

PUNONJESE Fondacion Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(F). Mosha 18-28 vjeç, Adresa: Rr. "Gjergj Legisi"

Botuar më 29/06/2020
e kenaqshme

AGJENT SHITJESH Firma ARANI shpk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Avantazh eksperienca e punes. Ofrojme kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra", frigoriferi mishit, Tirane

Botuar më 29/06/2020
e kenaqshme

PUNONJES SHERBIMI COMMUNICATION PROGRESS Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Ofrohen kushte të mira pune dhe pagese |

Kriteret dhe Aftësitë për pozicionin:, të kryejë pastrimin e përditshëm të ambienteve të zyrave të kompanisë.të kryejë mirëmbajtjen dhe pastrimin e ambjenteve të kuzhinës si dhe shërbime të kërkuara (përgatitje dhe shërbim, pastrim tavolina, tualete) preferohet që kandidatet të jenë me vendbanim pranë zyrave tona., afati i aplikimit është deri ne datë 30 qershor. për kontakt drejtohuni nr nr., Adresa: Rr. "Stanislav Zuber" Nd.2, H.19, 1023, Laprake, Tiranë

Botuar më 29/06/2020
Ofrohen kushte të mira pune dhe pagese

PUNETOR LAVAZHI Lavazh Tirona Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Mosha mbi 18 vjeç, Adresa: Rr. “Barrikadave”, perballe shkolles 9-vjeçare "Lidhja Prizrenit"

Botuar më 29/06/2020
e kenaqshme

PUNONJES BEKLER GIPS Kërkon të punësojë

Paga: ofrohet pagese e mire |

GIPSI SI DHE PER OPATINIM LYERJE, Adresa: Don Bosko

Botuar më 27/06/2020
ofrohet pagese e mire
)