Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SPEED TAXI “FIVE STARS” Kërkon të punësojë Shofer

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime publike
Speed taxi “five stars”, shofer
Përshkrim

Kandidtatet duhet te kene:-Patente D- Deshmi Taksisti-Te njohi mire adresat ne Tirane- Njohja e gjuheve te huaja perben avantazh. Kompania ofron: Kontrate punesimi sipas ligjeve ne fuqi. Kushte teper te favorshme. Page te kenaqshme dhe konkurruese. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Ne Bllok


Botuar më 20/07/2019

Telefon
Email